به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان در این رویداد ضمن گرامیداشت اعیاد شعبان و چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بیان کرد: ادبیات پایداری در میهن عزیزمان دیرینگی خاص خود را دارد و در برهههای مختلف تاریخی نیز دین خود را به درستی ادا کرده است.
عبدالسلام بلوچ زاده ادامه داد: هر آنجا که تودههای مردم علیه ظلم مبارزه میکنند، ادبیات مقاومت و پایداری جاری است.
به گفته وی؛ شاعر چنین شعرهایی نیز از متن مردم برخاسته و احساسات، افکار و جهت گیریهای ملت را بیهیچ نشانی از اثرگذاری زمام دار ارائه کرده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ادبیاتی تحت عنوان انقلاب اسلامی شکل گرفت که گونهای جدید است و چهار دهه را پشت سرگذاشته و در دانشگاهها تدریس میشود و همچون هنر انقلاب اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
شعر انقلاب؛ شعر زر و زور نیست
وی با بیان اینکه شعر انقلاب، شعر زر و زور نیست، افزود: این نوع شعر، احساسات سطحی متوجه به آرزوها و امیال سطح پایین بشری نیست، بلکه زبان یک ملت و شرح حال یک امت بوده، انعکاسی از روح بزرگ جامعه ای که یکپارچه در جهت اهداف و آرمان های انسانی گام برداشته است.
بلوچ زاده با تقدیر از تمامی برگزار کنندگان این جشنواره، خاطرنشان کرد: صاحب نظران برآنند که درباره آثار ادبی هر دوره باید مدت ها پس از پیدایش آن نظر داد تا به داوری نهایی رسد، بی شک شعر خوب ماندگار خواهد شد.
به گزارش ایرنا، این محفل ادبی با شعرخوانی شاعران مصطفی محدثی خراسانی، ناصر حامدی، علی داوودی، بهمن محمد زاده، حسین متولیان، عباس باقری، وحید سمنانی، علیرضا باقری، مجید لشکری، عبدالرحمان حواشی، لیلا زمانی و ساناز شهنوازی همراه بود.
اجرای گروه موسیقی کی بانو، برگزاری رقابت فرهنگی همراه با اهدای جوایز نقدی ویژه حاضران از دیگر برنامه های این محفل ادبی بود که با همکاری سرای فرهنگ و هنر گردآفرید و خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد.
بازدید از کتابخانه استاد کامبوزیا و موزه جنوب شرق و برگزاری نشست ادبی از برنامه های جانبی این محفل است که با حضور شاعران ملی و استانی برگزار شد.