شناسهٔ خبر: 71206038 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

جایگزینی آبیاری نوین به جای سنتی طی ۱۰ سال آینده

برنا - گروه اقتصادی: معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: طی برنامه ۱۰ ساله باید آبیاری نوین جایگزین آبیاری سنتی شود. برنا - گروه اقتصادی: معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: طی برنامه ۱۰ ساله باید آبیاری نوین جایگزین آبیاری سنتی شود.

صاحب‌خبر -

علیرضا مهاجر معاون وزیر جهاد کشاورزی در سفر به خوزستان و در جلسه ستاد فنی زراعت گفت: طبق تجارب سال‌های گذشته تولید محصولات پاییزه در صورت عدم بارندگی‌ها در استان خوزستان می‌تواند با مدیریت صحیح  افزایش یابد.

وی با بیان این که بیمه یکی از مهمترین فاکتور‌هایی است که برای کشاورزی نعمت است، ادامه داد: ما به دنبال فراگیر شدن بیمه هستیم.

وی با بیان این که وزیر جهاد کشاورزی بر اجرای فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری با اولویت استفاده از آبیاری نوین تأکید دارد، اظهار داشت: طی برنامه‌ای ۱۰ ساله باید آبیاری نوین جایگزین آبیاری سنتی شود.

مهاجر اظهار داشت: دو منظوره کردن کارخانه نیشکر باید پیگیری شود و باید همه کشت و صنعت‌ها مدیریت شود تا در راستای منافع ملی حرکت کنند.

وی با بیان این که تدوین الگوی کشت بر مبنای بهره‌وری است، اظهار داشت: پیش‌بینی شده است گیاهان روغنی در استان جایگاه ویژه‌ای پیدا کند و با توجه به مصرف کم آب در سویا و کنجد این محصولات جایگزین برنج شوند.

این مقام مسوول اضافه کرد: بهترین زمان مبارزه با بیماری‌ها و آفات پیش از ظهور آن است لذا اگر امسال به موقع با آفات و بیماری‌ها مبارزه شود میزان تولید گندم در استان خوزستان بیش از دو میلیون تن خواهد بود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: