شناسهٔ خبر: 71205200 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران مطرح کرد:

کمک دولت به شهرداری تهران برای تسریع واردات واگن‌های چینی

تهران‌ بزرگ - ایرنا - نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: بر اساس آخرین اطلاعاتی که دارم، سازمان برنامه و بودجه برای تأمین منابع مالی واردات واگن‌های مترو از چین به شدت همکاری کرده و تقریباً می‌توان گفت که هیچ مشکلی نیست.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از شهرداری تهران، پرویز سروری روز چهارشنبه درخصوص ساخت و واردات واگن‌های مترو در چین و همکاری دولت در تامین منابع مالی قرارداد با این کشور، اظهار کرد: در جلسه‌ای که اخیراً با رییس‌جمهور برگزار کردیم، وی آمادگی دولت را برای اجرایی شدن این قرارداد اعلام کرد و همراهی بسیار خوبی با مجموعه شورا و شهرداری تهران برای این موضوع نشان داد.

وی با تاکید بر اینکه دغدغه رییس جمهور در رابطه با قرارداد چین نیز دقیقاً دغدغه مدیریت شهری بود، افزود: از این نظر نکته مثبتی را از سوی دولت شاهد بودیم و بر اساس آخرین اطلاعاتی که بنده در جریان هستم سازمان برنامه و بودجه نیز به شدت همکاری کرده و در تامین منابع تقریباً می‌توان گفت که هیچ مشکلی نیست البته تزلزل نرخ دلار ما را آزار می‌دهد اما به نظر می‌رسد با عنایتی که دولت می‌کند، این مساله قابل حل است.

سروری با تاکید بر اینکه باید مسائل طرف چینی نیز برطرف شود، یادآور شد: ما با چین قرارداد داریم و قاعدتاً باید به قرارداد عمل کند؛ امیدواریم که طرف چینی تعهدات خود را انجام دهد.

کمک دولت به شهرداری تهران برای تسریع واردات واگن‌های چینی

نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه به همکاری چین در عمل به تعهداتش بسیار امیدوار هستیم، ادامه داد: امید می‌رود این واگن‌ها هرچه سریع تر برای تهران و کشور تامین شود.

وی با اعلام اینکه واگن‌ها در حال ساخت است، تاکید کرد: در بازه‌ای، کُندی در حرکت ایجاد شد اما امروز با رایزنی‌ها و صحبت‌هایی که انجام شده این امیدواری وجود دارد که مشکلات رفع شود؛ البته ما قرارداد محکمی داریم و از طرفی معتقدیم که طرف چینی نیز می‌داند که جایگاه ایران در منطقه و در دنیا جایگاه بسیار مهم و تعیین کننده‌ای‌ است.

سروری عنوان کرد: همانطور که امروز قرارداد اتوبوس‌ها و تاکسی‌های برقی در حال اجراست و به زودی رونمایی از بسته وارداتی برقی از چین در تهران انجام خواهد شد، در واردات واگن‌ها نیز همین اتفاق رخ خواهد داد.