به گزارش ایرنا، رییس جهادکشاورزی اسلامشهر در خصوص این طرح ها گفت: این افتتاحیه که به مناسبت دهه مبارک فجر انجام شد، پروژه آبیاری موضعی تحت فشار ۲۴ هکتار از اراضی بخش احمد آباد مستوفی اسلامشهر است.
مسعود ایلکا افزود: این پروژه با هدف مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی و افزایش تولید با ۳۱ میلیاردریال اعتبار که ۱۷ میلیارد ریال آن کمک بلاعوض دولت بوده در مزرعه مهر اجرا شده است.
وی در خصوص کلنگ زنی احداث سایه بان ۱۰ هکتاری افزود: همچنین کلنگ زنی احداث سایبان نهالستان در ابعاد ۱۰ هکتار در این مزرعه که کشت گیاهان مثمر را دارند انجام شد.
این مسئول خاطرنشان کرد: با این کار می توانیم افزایش عملکرد را در واحد سطح محصولات کشاورزی داشته باشیم بر همین اساس شهرستان اسلامشهر با هشت هزار و ۷۰۰ هکتار از کشاورزی تقریبا ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار ابیاری تحت فشار اجرا شده است، یعنی بالغ بر ۷۵ درصد کشاورزی ما مجهز به سیستمهای آبیاری تحت فشار است.
در این مراسم محسن نائبی معاون امنیتی انتظامی استاندار تهران، حامد امیرابادی معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان، نوراله طاهری سرپرست فرمانداری شهرستان و مسعود ایلکا رییس جهاد کشاورزی اسلامشهر ، اصغر بخشدار احمدآباد مستوفی و معاونین فرماندار حضور داشتند.
گفتنی است امروز با حضور معاون امنیتی انتظامی استاندار تهران در اسلامشهر ۵۰ پروژه با ۲۶ هزار میلیارد ریال اعتبار افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد.
اسلامشهر با هشت هزار و ۷۰۰ هکتار اراضی کشاورزی در جنوب غرب استان تهران قرار دارد.