شناسهٔ خبر: 71202410 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون استاندار لرستان: ایرنا، پرچمدار حوزه خبر و اطلاع‌رسانی است + فیلم

خرم‌آباد - ایرنا - سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) به عنوان پرچمدار حوزه خبر و اطلاع‌رسانی مرجع دیگر رسانه‌هاست.

صاحب‌خبر -

بهرام رشیدنیا روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: رشد و توسعه در هر جامعه‌ای نیازمند فرهنگ‌سازی بوده و بدون نهادینه کردن ارزش های فرهنگی و اجتماعی، رشد عمرانی، اقتصادی و سیاسی امکان‌پذیر نخواهد بود.

وی یادآور شد: یکی از مهمترین زمینه‌ها برای فرهنگ‌سازی خبر و اطلاع رسانی است، افرادیکه از اتفاقات روز به موقع آگاه شوند، مردمی خواهند بود که می‌توانند هم مطالبه گری بهتر و هم فعالیت‌های اجتماعی مفید و اثربخشی داشته باشند.

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری لرستان افزود: در حوزه خبر خبرگزاری جمهوری اسلامی به عنوان پرچمدار حوزه اطلاع رسانی در زمینه‌های مختلف پیش قدم است که جای تقدیر و قدردانی دارد.

وی بیان کرد: اخباری را که خبرگزاری جمهوری اسلامی مخابره می‌کند، مستند ، مرجع و قابل اعتماد برای دیگر رسانه‌هاست.