شناسهٔ خبر: 71202224 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فیلمساز نباید نظر خود را به داوران جشنواره حقنه کند

تهران- ایرنا- تهیه کننده فیلم سینمایی «دست‌تنها» با اشاره به شانس فیلمش برای نامزدی در چند بخش گفت: دیدگاه‌ها نسبی است و فیلمساز نباید تلاش کند نظرات خود را به هیات داوران جشنواره فیلم فجر حقنه کند.

صاحب‌خبر -

علی اکبر ثقفی روز سه‌شنبه با حضور در غرفه خبرگزاری جمهوری اسلامی در چهل و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در کاخ جشنواره در گفت و گو با خبرنگار سینمایی ایرنا مستقر در محل برگزاری رویداد گفت: فیلم خوب فیلمی است که هم معنا و هم محتوا داشته باشد و این که مخاطب را جذب خود کند، باید تلاش کنیم مخاطبان تازه ای جذب سینما کنیم چون مخاطب‌های ما در سینمای ایران یه سری افراد خاص هستند. مثلا یک میلیون مخاطب دارد. مثل فوتبال است که یک سری پای ثابت در استادیوم دارد.

وی با اشاره به شانس دریافت سیمرغ و دیگر جوایز در این دوره از جشنواره گفت:‌ جایزه اولویت من نیست، بهترین اتفاق از نظر من این است که فیلم همچون نوری بر افکار مخاطب بتابد ولی اینطور که من پیش بینی کردم احتمال چند نامزدی را داریم چون هیات انتخاب اکثراً به این فیلم رای دادند، هرچند دریافت جایزه بستگی به نگاه داوران دارد و نمی‌شود نظر خود را به داوران حقنه کرد.

ثقفی همچنین درباره همراهی فرزندش امیرحسین ثقفی در ساخت فیلم سینمایی «دست تنها» اظهار داشت: من و امیرحسین جدا از پدر و پسری همکاری صمیمانه و دوجانبه داریم. مثلاً در فیلم «های کپی» امیرحسین به من خیلی کمک کرد و دقیقا جایگاه تهیه کنندگی من را او به دوش می‌کشد.

ثقفی افزود:‌ سینما جدای از صنعت، یک هنری است که باید آموزش دهد. یعنی یک رسالتی که فیلم‌ساز، نویسنده ،کارگردان و تهیه کننده دارد این است که فیلم یک چیزی باشد که اگر کوچه بن‌بستی در مسیر زندگی است به مخاطب بگوید نرو و اگر گودالی هم هست نشانش دهد که بعداً در دره نیفتد.

فیلم سینمایی «دست تنها» در نوبت دوم پنجمین روز جشنواره اکران شد این فیلم به کارگردانی امیرحسین ثقفی با نگاهی خاص به مسائل اجتماعی و انسانی ساخته شده است.

مجید مظفری، محمود نظرعلیان، نرگس محمدی و علی اوجی در این فیلم ایفای نقش می‌کنند.

در خلاصه «دست تنها» آمده است که دو مرد خیابان‌گرد در تلاش برای نجات زنی، شهر را جست‌وجو می‌کنند.