شناسهٔ خبر: 71201474 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

برگزاری میز خدمت قضایی در ۴۶ مسجد پایتخت با حضور دادستان تهران و ۱۸۴ قاضی و مدیر دادسرای تهران

دادستان عمومی و انقلاب تهران، علی صالحی، شامگاه سه‌شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳، به همراه جمعی از معاونان خود، با حضور در مسجد فاطمه‌الزهرا (س) در منطقه ۱۰ تهران، پس از اقامه نماز جماعت، با نمازگزاران دیدار و به بررسی مشکلات و مسائل حقوقی و قضایی آنان پرداخت.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری  و سیاست‌های ابلاغی ریاست قوه قضاییه مبنی بر افزایش حضور مقامات قضایی در میان مردم، ۴۶ میز خدمت قضایی در مساجد مناطق مختلف پایتخت برپا شد. این اقدام که همزمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی صورت گرفت، با مشارکت ۱۸۴ نفر از معاونان دادستان و قضات دادسرای تهران همراه بود.

دادستان تهران با اشاره به استقبال گسترده مردم از این برنامه، تصریح کرد: «در این دیدارها، همکاران قضایی و کارکنان اداری دادسرا به صورت چهره‌به‌چهره با بیش از ۲ هزار نفر از شهروندان ملاقات و به درخواست‌های آنان رسیدگی کردند.»

برگزاری میز خدمت قضایی در ۴۶ مسجد پایتخت با حضور دادستان تهران و ۱۸۴ قاضی و مدیر دادسرای تهران

مهم‌ترین مطالبات مطرح‌شده از سوی مردم

صالحی با اشاره به مهم‌ترین درخواست‌های مطرح‌شده از سوی مراجعان، بیان داشت: «اعطای مرخصی و تسهیلات قانونی نظیر رأی باز، آزادی مشروط، استفاده از پابند الکترونیک، تقلیل قرار تأمین برای محکومان و متهمان، تسریع در روند رسیدگی‌ها، و اعمال مواد ۴۷۷ و ۲۷۸ قانون آیین دادرسی کیفری، از جمله مطالبات اصلی شهروندان بود که دستورات لازم در خصوص آنها صادر شد.»

تداوم حضور مقامات قضایی در مساجد و دیدار‌های مردمی

وی در ادامه افزود: «بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، معاونان و سرپرستان نواحی ۳۲گانه دادسرای تهران موظف شده‌اند به‌صورت ماهانه در مساجد واقع در حوزه قضایی خود حضور یافته و نسبت به حل مشکلات و ارائه ارشاد قضایی به شهروندان اقدام کنند.» علاوه بر این، دادستان تهران تأکید کرد که در برنامه هفتگی ملاقات مردمی دادسرای تهران، مسئولان قضایی نیز به صورت مستمر با مراجعان دیدار کرده و به مسائل آنان رسیدگی خواهند کرد.

ساعات طولانی گفت‌و‌گو و بررسی مشکلات مردم

شایان ذکر است که ۴۶ تیم مستقر در نقاط مختلف تهران، به طور میانگین حدود سه ساعت به گفت‌و‌گو و بررسی مشکلات مردم پرداختند. به این ترتیب، در مجموع ۱۳۸ ساعت از سوی مسئولان قضایی برای شنیدن درخواست‌های مردم و ارائه راهکار‌های قانونی اختصاص یافت.

جمع‌بندی و چشم‌انداز آینده

در پایان، دادستان تهران با تأکید بر عزم دستگاه قضایی برای افزایش ارتباط مستقیم با مردم، اظهار داشت: «امیدواریم با تداوم چنین برنامه‌هایی، بتوانیم گام‌های مؤثری در جهت خدمت‌رسانی به مردم عزیز و تحقق عدالت در جامعه برداریم.»

انتهای پیام/