شناسهٔ خبر: 71201127 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

نظارت بیشتر بر میزان سبوس‌گیری از آرد برای حفظ سلامت عمومی

رئیس اداره غذا‌های ویژه سازمان غذا و دارو، بر اهمیت نظارت دقیق بر میزان سبوس‌گیری از آرد مصرفی طبق استاندارد‌های ملی و تأثیر آن بر سلامت عمومی جامعه تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما:زهره پوراحمد با اشاره به اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوس‌گیری از آرد مصرفی، گفت: رعایت استاندارد ۱۰۳ در فرآیند سبوس‌گیری آرد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید در تمام مراحل تولید و توزیع آرد مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: این اقدام نه‌تنها بر کیفیت آرد تأثیرگذار است بلکه ارتباط مستقیم با سلامت عمومی جامعه دارد.

رئیس اداره غذا‌های ویژه سازمان غذا و داروی در ادامه به مشکلات و چالش‌های موجود در حوزه تولید و توزیع آرد اشاره کرده و تاکید کرد: برای رفع این مشکلات نیاز به همکاری و هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف است.

وی خاطر نشان کرد: بازدید‌های مستمر از کارخانجات تولید آرد و نمونه‌برداری از محصولات، به‌طور مرتب انجام می‌شود تا از رعایت استاندارد‌ها اطمینان حاصل کنیم.