شناسهٔ خبر: 71198598 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

مهاجران از آمریکا به کدام کشورها اخراج می‌شوند؟

تاکنون صد‌ها مهاجر تحت برنامه‌های مهاجرتی دونالد ترامپ از آمریکا به کشور‌های دیگر اخراج شده‌اند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

برنامه مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا حقیقتی حیاتی، اما کمتر شناخته‌شده را فاش کرده است؛ اینکه اخراج مهاجران یک‌طرفه نیست. این موضوع مستلزم توافق بین ۲ کشور است؛ یکی مهاجران را اخراج و دیگری آنها را می‌پذیرد.

ترامپ اخراج دسته‌جمعی را به یکی از مهم‌ترین موضوع‌های کارزار انتخاباتی تبدیل کرد. پس از روزی که او سوگند یاد کرد، افسران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا یورش‌هایی را انجام دادند و هواپیما‌های نظامی و چارتر حامل مهاجران را به کشور‌های مبدا فرستادند.

مرکز تحقیقات پیو تخمین زده است که در سال ۲۰۲۲، ۱۱ میلیون مهاجر غیرقانونی در آمریکا وجود داشته است، ازجمله ۴ میلیون مکزیکی، ۲.۱ میلیون نفر اهل آمریکایی مرکزی، ۲۳۰ هزار برزیلی و ۱۹۰ هزار کلمبیایی. 

اخراج مهاجران به هند

یک مقام آمریکایی، گفت که یک هواپیمای نظامی آمریکا مهاجران را به هند، که دورترین مقصد پرواز‌های حمل‌ونقل نظامی دولت ترامپ برای مهاجران است، اخراج می‌کند.

رئیس‌جمهور آمریکا به‌طور فزاینده‌ای برای کمک به اجرای برنامه مهاجرتی خود به ارتش روی آورده است، از جمله اعزام نیرو‌های اضافی به مرز آمریکا و مکزیک، استفاده از هواپیما‌های نظامی برای اخراج مهاجران و بازگشایی پایگاه‌های نظامی برای بازداشت آنها. 

این مقام، گفت که هواپیمای سی-۱۷ با مهاجران عازم هند شده، اما دست‌کم تا ۲۴ ساعت به مقصد خود نخواهد رسید.

پنتاگون همچنین پرواز‌هایی را برای اخراج بیش از ۵ هزار مهاجری که در شهر ال‌پاسو ایالت تگزاس و شهر سن‌دیگو ایالت کالیفرنیا در بازداشت هستند، آغاز کرده است.

اخراج مهاجران به هندوراس

هندوراس نیز یکی از کشور‌هایی است که آمریکا از آن به‌عنوان مقصد اخراج مهاجران استفاده کرد. 

هندوراس یکی از نخستین کشور‌ها بود که درمورد تهدید‌های ترامپ مبنی بر اخراج دسته‌جمعی مهاجران صحبت کرد.

شیومارا کاسترو، رئیس‌جمهور این کشور هشدار داده بود که این موضوع حتی می‌تواند به خروج اجباری ارتش آمریکا از هندوراس منجر شود. 

اخراج مهاجران به السالوادور

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، اعلام کرد که السالوادور موافقت کرده که جنایتکاران خشن آمریکایی و مهاجران اخراج‌شده از هر ملیتی را بپذیرد.

روبیو پس از دیدار با نایب بوکله، رئیس‌جمهور سالوادور، به‌عنوان بخشی از سفر به چندین کشور آمریکای مرکزی با هدف تثبیت حمایت منطقه‌ای از سیاست مهاجرتی دولت ترامپ، از این توافق رونمایی کرد.

روبیو گفت: السالوادور در یک اقدام دوستانه و فوق‌العاده با کشورمان با بی‌سابقه‌ترین و خارق‌العاده‌ترین توافقنامه مهاجرتی در سراسر جهان موافقت کرده است.

وزیر خارجه آمریکا اظهار کرد که این کشور (السالوادور) به پذیرش اخراج‌شدگان السالوادوری که به‌طور غیرقانونی وارد آمریکا شده‌اند، ادامه خواهد داد. این کشور همچنین هر بیگانه غیرقانونی در آمریکا را که مجرم و از هر ملیتی باشد، می‌پذیرد.

پرواز‌های اخراج به کشور‌های دیگر

دولت ترامپ همچنین شماری از مهاجران تبعه کلمبیا را از آمریکا به این کشور اخراج کرده است.

واشنگتن همچنین ۸۸ مهاجر تبعه برزیل را با دستبند با استفاده از هواپیما به برزیل منتقل کرده است.

در همین حال، یک هواپیمای نظامی آمریکایی حامل مهاجران اخراج شده روز جمعه، ۹ بهمن در گواتمالا فرود آمد.

همچنین گفته شده که پرواز‌های اخراج مهاجران به پرو هم آغاز شده است. 

اخراج مهاجران به گوانتانامو

نیرو‌های نظامی آمریکایی به‌تازگی برای آماده کردن پایگاه نیروی دریایی آمریکا در جنوب شرقی کوبا جهت بازداشت مهاجران اخراج شده وارد خلیج گوانتانامو شدند.

هدف دولت آمریکا استفاده از گوانتانامو به‌عنوان محل بازداشت مهاجرانی که بیگانگان جنایتکار با اولویت بالا خوانده می‌شوند، عنوان شده است.

ترامپ گفته بود که او دستور توسعه یک مرکز بازداشت را در این پایگاه دریایی برای بازداشت ۳۰ هزار مهاجر صادر کرده است.

انتهای پیام/