شناسهٔ خبر: 71198421 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه جام‌جم | لینک خبر

واگذاری تصمیم‌گیری درباره تاثیر سوابق تحصیلی به شورای آموزش‌وپرورش

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از واگذاری تصمیم‌گیری درباره جزئیات تاثیر سوابق تحصیلی در پذیرش داوطلبان کنکور به شورای عالی آموزش‌وپرورش در جلسه دیروز شورا خبر داد.

صاحب‌خبر -
حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه در حاشیه جلسه ۹۱۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی که به‌ریاست دکتر مسعود پزشکیان و با حضور رؤسای قوای قضاییه و مقننه در محل ریاست‌جمهوری عصر روز گذشته درباره تاثیر قطعی سوابق تحصیلی پایه یازدهم و دوازدهم در کنکور برگزار شد، اظهار داشت: در این جلسه، مصوبه هفته گذشته شورای عالی مبنی بر تاثیر قطعی سوابق تحصیلی پایه‌های تحصیلی یازدهم و دوازدهم تا ۶۰ درصد، مجددا مطرح و مورد تایید اعضا قرار گرفت. 
وی خاطرنشان کرد: البته برخی جزئیات این مصوبه، مانند وضعیت داوطلبانی که قبل از سال۱۴۰۳ فارغ‌التحصیل شده‌اند، اعتبار یک یا دو‌ساله کنکور و میزان تاثیر دروس عمومی و تخصصی، به شورای عالی آموزش‌وپرورش واگذار شده است و در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی این جزئیات مورد بررسی قرار نخواهد گرفت. 
خسروپناه همچنین از تصویب آیین‌نامه ستاد سلامت و انتخاب چهار‌عضو جدید برای شورای سلامت خبر داد و در ادامه به تصویب سند مواد پیشرفته در شورای معین اشاره کرد و گفت: این موضوع یکی از مباحث مهمی است که در شورای معین تصویب شده و در جلسه دیروز نیز مطرح شد؛ در صورتی که اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی نقدی بر آن نداشته باشند، در جلسه آینده بررسی خواهد شد.