شناسهٔ خبر: 71197216 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

تخفیف ویژه شهرداری  موسیان به مناسبت دهه فجر

شهردار موسیان گفت: به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر، شهرداری موسیان تخفیف ویژه‌ای برای مالکان برای دریافت پروانه ساختمانی در نظر گرفته است. شهردار موسیان گفت: به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر، شهرداری موسیان تخفیف ویژه‌ای برای مالکان برای دریافت پروانه ساختمانی در نظر گرفته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از ایلام،مجید بلوطی  اظهارداشت: به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر، شهرداری شهر موسیان تخفیف ویژه‌ای برای مالکان در نظر گرفته است که مالکان می‌توانند از تخفیف ۳۰ درصدی برخوردار شوند.
وی افزود: تخفیف شامل مالکانی می‌شود که از تاریخ یکم تا ۳۰ بهمن ماه درخواست صدورپروانه ساختمانی مسکونی وتجاری تحویل دهند.
شهردار موسیان گفت: متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به واحد درآمد مناطق و یا شهرداری مرکزی مراجعه کنند.
بلوطی گفت: این فرصت مناسب به مالکان کمک می‌کند تا با هزینه کمتر، امور مربوط به ساختمان‌های خود را پیگیری کنند و از خدمات شهرداری بهره‌مند شوند.

انتهای پیام