به گزارش ایکنا، عبداللطیف القانوع، سخنگوی جنبش حماس تأکید کرد: مذاکرات و تماسهای مرحله دوم آغاز شده است و ما در حال حاضر به دنبال مسئله اسکان، امدادرسانی و بازسازی مردم غزه هستیم. رژیم صهیونیستی پروتکل انسانی در توافق آتشبس را مختل میکند و در اجرای آن تعلل و تأخیر میکند.
وی تأکید کرد: اسکان و امدادرسانی به مردم غزه یک مسئله انسانی فوری است که نباید تحت تأثیر تأخیر و بازیهای رژیم اشغالگر قرار گیرد. بازسازی بیمارستانها، ترمیم جادهها و چاههای آب؛ زندگی را به غزه پس از ویرانیهای عظیمی که در آنجا به وجود آمده است، باز میگرداند.
سخنگوی حماس افزود: عملیات ایست بازرسی تیاسیر در شرق طوباس پاسخی به تجاوزات روزافزون اشغالگران در کرانه باختری است و حق ملت فلسطین در دفاع از خود را مورد تاکید قرار میدهد.
عبداللطیف القانوع تصریح کرد: عدم محاسبه رژیم اشغالگر و سکوت بینالمللی آن را به ارتکاب جنایات جنگی در کرانه باختری مشابه غزه تشویق میکند. تمام تلاشهای رژیم اشغالگر برای نابودی ملت فلسطین و لغو حقوق آنها در غزه و کرانه باختری شکست خواهد خورد. آنچه رژیم اشغالگر در غزه نتوانست انجام دهد، در کرانه باختری نیز موفق نخواهد شد و این نبرد، نبرد ارادههاست.
مخالفت مصر با کوچاندن فلسطینیان غزه
بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه مصر امروز سه شنبه در یک نشست خبری مشترک با هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه، بر مخالفت قاهره با تلاشها برای اخراج فلسطینیان از سرزمینشان تأکید کرد.
وزیر امور خارجه مصر در این خصوص اضافه کرد: من و وزیر امور خارجه ترکیه بر مخالفت مان با تمام تلاشها برای بیرون راندن مردم فلسطین از سرزمینشان تأکید داریم. آتش بس نوار غزه باید پایدار باشد؛ بر لزوم اجرای تعهدات هر یک از طرفین تاکید می کنیم.
وی گفت: با همتای ترکیهای خود درباره همکاری با یکدیگر جهت اطمینان از اجرای کامل توافق آتش بس در غزه و ضرورت دستیابی به راه حل دو دولتی توافق کردیم. همچنین؛ بر ضرورت خروج کامل اسرائیل از خاک لبنان تاکید داریم.
بدر عبدالعاطی، افزود: ثبات، امنیت، تمامیت ارضی و رفاه مردم سوریه برای مصر بسیار حائز اهمیت و در اولویت است. مصر در کنار مردم سوریه است.
حمایت ترامپ از اشغال کرانه باختری
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سخنانی «سرزمین کوچک» اراضی غصب شده از سوی رژیم صهیونیستی در غرب آسیا را با قلم روی میزش مقایسه کرد.
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگارانی که از الحاق کرانه باختری اشغالی حمایت میکند، گفت: خوب نیست که اسرائیل چنین تکهای از زمین کوچک دارد!
این در حالیست که رئیس جمهور آمریکا قرار است با بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اشغالگران قدس درباره آتشبس غزه که به گفته ترامپ تضمینی برای برقراری آن نیست، گفتوگو کند.
شهادت ۵۵ فلسطینی طی ماه ژانویه در کرانه باختری
ارتش رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیهای به شهادت ۵۵ نفر و بازداشت ۳۸۰ نفر دیگر در مناطق جنین، طولکرم و استان طوباس در شمال کرانه باختری اذعان کرد.
ارتش رژیم صهیونیستی همچنین با تاکید بر ادامه تجاوزاتش در کرانه باختری اعلام کرد که نیروهای این رژیم به عملیات در این منطقه ادامه خواهند داد.
روز گذشته وزارت بهداشت فلسطین با انتشار بیانیهای تاکید کرد از ابتدای سال جاری تاکنون ۷۰ فلسطینی در مناطق مختلف کرانه باختری به شهادت رسیدهاند.
در ۲۱ ژانویه (دوم بهمن جاری) ارتش رژیم صهیونیستی حملات وحشیانهای را علیه اردوگاه و شهر جنین آغاز کرد که در پی آن، تاکنون ۲۵ فلسطینی به شهادت رسیدهاند.
ارتش اشغالگر در بیست و هفتم ژانویه (هشتم بهمن جاری) حملاتش را به شمال نوار غزه گستردهتر کرد و شهر طولکرم را نیز مورد حمله قرار داد که در پی آن، چهار فلسطینی به شهادت رسیدند.
نظامیان صهیونیست، روز یکشنبه نیز شهرک طمون و اردوگاه الفارعه در استان طوباس را مورد حمله قرار دادند.
حمایت صهیونیستها از اجرای کامل توافق مبادله اسیران
نتایج یک نظرسنجی جدید به عمل آمده از موافقت ۸۰ درصدی صهیونیستها با اجرای کامل توافق تبادل اسرا حکایت دارد.
اکثریت صهیونیستها از اجرای کامل توافقات تبادل اسرا حمایت میکنند حتی اگر این به معنای باقی ماندن حماس در قدرت در نوار غزه باشد.
حدود ۸۰ درصد از صهیونیستها ترجیح میدهند توافق تبادل ادامه پیدا کند در حالی که تنها ۲۰ درصد که بیشتر از راستگرایان افراطی هستند بر ضرورت توقف مذاکرات و بازگشت به جنگ تاکید دارند.
۸۹ درصد از حامیان احزاب معارض کابینه کنونی از ادامه توافق تبادل اسرا حمایت میکنند.
از سوی دیگر ۷۰ درصد از حامیان حزب صهیونیسم مذهبی و ۶۰ درصد از حامیان حزب قدرت یهودی خواستار بازگشت به جنگ با غزه هستند.
۴۵ درصد از متدینین یهودی از ادامه توافق تبادل اسرا حمایت کرده و در مقابل ۳۸ درصد از آنها با از سرگیری جنگ پس از مرحله اول توافق موافقند. در میان حامیان حزب لیکود شکاف روشنی وجود دارد به طوری که ۴۳ درصد از آنها از ادامه توافق حمایت کرده و ۴۰ درصد دیگر بر بازگشت به جنگ تأکید دارند.
ادامه اشغالگری رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
منابع نظامی اعلام کردند که ارتش رژیم صهیونیستی همچنان در یازده منطقه مرزی در جنوب لبنان حضور دارد و به برخی مناطق که قبلاً از آن عقبنشینی کرده نیز هرازگاهی وارد میشود.
این منابع بیان کردند: مناطقی که ارتش رژیم صهیونیستی در آن حضور دارد، شامل؛ محیبیب، کفرکلا، مرکبا، حولا، العدیسه و رب ثلاثین، مارون الراس، بخشی از یارون، میس الجبل و بخشی از رامیا و اللبونه حضور دارد.
همزمان منابع خبری از اقدام نظامیان صهیونیست در آتش زدن منازل واقع میان شهرکهای لطیبه و رب ثلاثین خبر دادند.
انتهای پیام