به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، فوق تخصص اکولوپلاستی شامگاه سهشنبه درباره این جراحی گفت: این بیمار خانم با شکایت کاهش دید پیشرونده چشم چپ و سر، در مرکز آموزشی و درمانی شفا بستری شد وبا توجه به افزایش فشار مغزی و ورم دو طرفه سر عصب بینایی و اختلال معنادار در میدان بینایی، برای بیمار، ایجاد پنجره بر روی غلاف اعصاب بینایی (OPTIC NERVE HEAD FENESTRATION) به صورت اورژانسی باهدف تخلیه مایع دور عصب بینایی انجام شد.
مصطفی حیدری ادامه داد: درپی این عمل جراحی، کاهش فشار مغزی روی عصب بینایی بیمار صورت گرفت واین بیمار پس از گذراندن دوره نقاهت با حال مساعد از بیمارستان مرخص شد.
اکولوپلاستی شاخهای در چشمپزشکی برای تشخیص بیماریهای پلک، حدقه چشم و روشهای جراحی ازجمله اصلاح افتادگی پلک یا برداشتن چشم است.
اکولوپلاستی مربوط به بخش میانی صورت همچون چشم، دورچشم و پیشانی است که غدد چشم، مجاری اشکی پلک بالا و پایین، چشم و ضمائم آن و ابروها شامل آن میشود.
مرکز آموزشی و درمانی شفا یکی از بیمارستان های دولتی در شهر کرمان است.