شناسهٔ خبر: 71194490 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پیش بینی خیزش گردوخاک‌های محلی در آبادان

اداره کل هواشناسی خوزستان از خیزش گرد و خاک‌های محلی از بعد ازظهر فردا چهارشنبه در آبادان و خرمشهر خبرداد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: سرعت وزش باد‌ها در اغلب مناطق استان بویژه بخش‌های غربی، جنوبی و مرکزی از اواسط چهارشنبه تا اوایل جمعه بصورت شدید همراه با تندباد‌های لحظه‌ای خواهد بود که با توجه به میزان وزش باد خیزش گردوخاک‌های محلی در این مناطق مورد انتظار است.
محمد سبزه زاری افزود: از اوایل پنجشنبه تا اوایل روز شنبه استان تحت تاثیر سامانه بارشی قرار خواهد گرفت که سبب رگبار و رعد و برق بویژه بخش‌های شمالی و شرقی، احتمال ریزش تگرگ در نقاط مستعد و بارش برف در ارتفاعات استان خواهد شد.
شمال خلیج فارس از روز چهارشنبه تا اوایل جمعه مواج و در برخی ساعات همراه با رگبار و رعدوبرق پیش بینی می‌شود.

<div id="video-display-embed-code_11996257"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4447800/11996257?width=600&height=350"></script></div>