به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل شیلات استان کرمانشاه در مراسم بهره برداری از مجتمع شیلات" کلاران دشه" پاوه اظهار کرد: این مجتمع که به شیوه نوین نیمه مدار بسته مورد بهره برداری قرار گرفته قادر است سالانه بیش از ۸۰۰ تن ماهی قزل آلا تولید و روانه بازار مصرف کند.
سهراب صحرایی افزود: برای احداث این طرح که تامین کننده آب آن چشمه است و در ۹ هزار و ۳۶۷ متر مربع زمین احداث شده است، ۱۸ هزار متر مکعب دیوار چینی و ۱۱۰ هزار متر مکعب کوه بری صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه این طرح بزرگ که در قالب طرح تعاونی و با مشارکت ۴۱ نفر از اهالی روستای دشه با ۳۷ میلیارد تومان هزینه راه اندازی شده است افزود از این مبلغ ۱۱ میلیارد تومان آورده این تعاونی و بقیه تسهیلات بانکی است.
صحرایی تاکید کرد: این طرح دارای ۱۳۱ باب استخر شامل ۱۱ باب استخر بچه ماهی بصورت کانالی، ۸۰ باب استخر پیش پرواری و ۴۰ باب استخر پرواری هشت وجهی است.
وی ادامه داد: با توجه به نزدیکی این منطقه به مرز شوشمی نیاز است با اتخاذ تدابیر لازم امر صادرات را فعال کرده و از ایجاد کارخانه خوراک ماهی نیز در همین منطقه حمایت های لازم انجام شود.
شهرستان مرزی و اهل سنت نشین پاوه با بیش از ۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۲۵ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه واقع شده است.
این شهرستان به دلیل موقعیت جغرافیایی کوهستانی و آب و هوای معتدل میانگین بارش سالانه آن بیش از هزار میلیمتر است و چشمه ها و رودخانه های پرآب و خروشانی دارد.