به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین محمدی روز سه شنبه در نشست شورای اداری استان که با حضور معاون رئیس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران برگزار شد، افزود: مصرف برق استان حدود ۸۰۰ مگاوات است و با فعال شدن همه ظرفیتهای تولید انرژی برق، استان می تواند ۳۰۰ تا ۴۰۰ مگاوات تولید مازاد برق داشته باشد.
وی به فعالیت دو نیروگاه بزرگ تولید برق در سلطانیه اشاره کرد و افزود: در صورت تامین پنج میلیون تن گازوئیل مورد نیاز این نیروگاه ها، هزار و ۴۰ مگاوات انرژی برق از طریق آنها تولید می شود.
محمدی به سهم ۲۲۰ مگاواتی استان در اعمال خاموشی ها اشاره کرد و گفت: این خاموشی ها با هماهنگی با واحدهای تولیدی و توزیع زمانی فعالیت واحدها، در پایینترین سطح در استان انجام می شود، از این رو وضعیت ناترازی به شکل منطقی در صنایع استان مدیریت شده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای زنجان نیز در این جلسه به ناترازی های انرژی اشاره کرد و افزود: پیگیریهای جدی و مستمری برای نیروگاههای انرژی خورشیدی در استان با فعالیت کارگروه ویژه این موضوع در جریان است.
پروانه برهانی افزود: در زمان حاضر ۶۵ مگاوات انرژی برق از طریق راه اندازی نیروگاههای خورشیدی تولید می شود و تولید ۸۰۰ مگاوات دیگر نیز در مرحله اخذ مجوز یا تخصیص زمین است.
وی با بیان اینکه ۶۴ درصد برق استان زنجان در بخش صنعت و ۲۰ درصد در بخش کشاورزی مصرف می شود، اظهار کرد: میزان مصرف برق استان در وضعیت اوج مصرف در حدود ۷۵۰ مگاوات است که این رقم در ۱۰ سال گذشته حدود ۲۰۰ مگاوات بوده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان نیز در این جلسه با بیان اینکه مصرف گاز در این استان در وضعیت اوج ۱۵ میلیون متر مکعب است، گفت: این رقم طی ۱۰ سال گذشته حدود دوبرابر افزایش پیدا کرده است.
سلیمان نژاد با بیان اینکه میزان مصرف خانگی گاز در استان حدود ۱۰ میلیون متر مکعب است، اظهار کرد: با توجه به وضعیت انرژی و سرمایه هوا، نیازمند مصرف بهینه هستیم.
وی از پایش مستمر میزان مصرف گاز در استان خبر داد و اظهار کرد: اجرای پویش کاهش دو درجه ای دما از سوی رییس جمهور تدبیر هوشمندانه ای بوده و کاهش حدود پنج درصدی مصرف گاز را در پی داشته است.