شناسهٔ خبر: 71191392 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان صنعت | لینک خبر

واردات ۵۰ هزار تن سیب‌زمینی برای کنترل بازار

وزیر جهاد کشاورزی به وضعیت بازار کالاهای اساسی اشاره کرد و گفت که قیمت سیب‌زمینی به‌زودی متعادل خواهد شد و مجوز ۵۰ هزار تن وارادت این محصول صادر شده‌است.

صاحب‌خبر -

جهان صنعت نیوز، غلامرضا نوری قزلجه، عصر امروز، در آیین افتتاح یک گلخانه بلوبری، با اشاره به برنامه‌های دولت برای افزایش تولیدات کشاورزی در پنج سال آینده، گفت که هدف دولت این است که تولید کشاورزی کشور به ۱۰ میلیون تن افزایش یابد، که به معنای رشد بیش از دو برابری در این مدت است.

وی افزود که کشور با محدودیت‌های منابع آبی و خاکی مواجه است به‌همین دلیل، توسعه کشت‌های گلخانه‌ای به یکی از اولویت‌های دولت تبدیل شده‌است.

وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد که لرستان، به‌دلیل شرایط اقلیمی خاص خود، یکی از استان‌های مستعد برای توسعه کشت‌های گلخانه‌ای است.

به‌گفته نوری، این استان دارای میکروکلیماهای مختلف و آب‌وهوای معتدل است که می‌تواند به توسعه این نوع کشاورزی کمک کند.

او اعلام کرد که در حال حاضر حدود ۲۰۰ هکتار از اراضی لرستان به کشت گلخانه‌ای اختصاص دارد و طبق برنامه‌های پیش‌بینی‌شده، این میزان به بیش از هزار هکتار افزایش خواهد یافت.

وزیر جهاد کشاورزی به وضعیت بازار کالاهای اساسی اشاره کرد و گفت که قیمت سیب‌زمینی به‌زودی متعادل خواهد شد و مجوز ۵۰ هزار تن وارادت این محصول صادر شده‌است.

نوری همچنین به نوسانات قیمت در برخی کالاها مانند مرغ، تخم‌مرغ و گوشت پرداخت و تأکید کرد که این محصولات هیچ نوسانات غیرمعمولی نداشته‌اند.

او اعلام کرد که دولت برای کنترل قیمت‌ها و جلوگیری از گرانی‌های غیرضروری، اقدامات لازم را انجام خواهد داد و در صورت نیاز به واردات، این فرآیند ادامه خواهد یافت.

وزیر جهاد کشاورزی از اقدامات دولت برای مقابله با احتکار کالاها خبر داد و افزود که دولت با هرگونه اخلال در بازار برخورد جدی خواهد کرد.

نوری توضیح داد که کالاهای اساسی به‌اندازه کافی در کشور تولید می‌شود و واردات نیز طبق نیاز صورت می‌گیرد. او از کشف اختلاط برنج‌های ارزان‌قیمت با برنج‌های گران‌قیمت یک بازرگان خارجی خبر داد و گفت که این اختلاط از طریق آزمایش‌های دی‌ان‌ای شناسایی شده‌است و قیمت برنج‌های وارداتی مطابق با این اختلاط کاهش یافته است.

وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد که دولت با اقدامات نظارتی و برخورد قاطعانه با اخلالگران، قصد دارد از هرگونه افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها جلوگیری کند و بازار کالاهای اساسی را در شرایط متعارف نگه دارد.

منبع: تسنیم