به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا شماره سی و سوم از مجله فرهنگ و علوم انسانی عصر اندیشه به تحلیل و بررسی رخداد هفتم اکتبر و پیامدهای عجیب آن برای منطقه و جهان طی یک سال و چهار ماه گذشته اختصاص دارد و پرسشی تأملبرانگیز را مطرح ساخته که «آیا مقاومت زنده است؟»
عصر اندیشه برای پاسخ به این پرسش، دیدگاههای صاحبنظران برجسته و نامآشنایی را در قالبهای گفتگوی تفصیلی، میزگرد، مناظره و یادداشت منعکس کرده است.
گفتوگو با حجت الاسلام احمد راهدار عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، علیرضا پیروزمند قائم مقام فرهنگستان علوم اسلامی و استاد دانشگاه باقرالعلوم(ع)، موسی نجفی رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، ابراهیم فیاض جامعه شناس و استاد دانشگاه تهران، حجت الاسلام سیدمحمدحسین هاشمیان عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) و رحمان قهرمان پور مترجم و پژوهشگر علوم سیاسی از جمله این مصاحبه هاست.
همچنین نوشته هایی از حسین محمدی سیرت با عنوان مکتب عقلانی کارآمد و همچنین قدر متیقن های دیالکتیک جدید در سوریه پسااسد از حنیف غفاری در این اثر منتشر شده است.
میزگردی با حضور محمدباقر خرمشاد، سیدجلال دهقانی فیروزآبادی و علیرضا کوهکن اساتید علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی درباره آینده محور مقاومت در نظم نوظهور جهانی از بخشهای مهم این مجله است.
همگام با مقاومت از نقطه صفر موضوع بحثی است که در گفتوگو با حجتالاسلام سیدصادق موسوی پژوهشگر، فعال سیاسی و از اعضای مؤسس حزب الله لبنان مطرح شده است.
گفتوگو با علم صالح، امنیتپژوه و استاد دانشگاه ملی استرالیا و مسعود اسداللهی تحلیلگر ارشد مسائل غرب آسیا درباره حکایت گذار از سنگ به تفنگ و حسین جاری انصاری دیپلمات و مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی از دیگر بخشهای این شماره از مجله است.
پایان بخش مطالب این شماره از مجله عصر اندیشه مناظره محمد خواجویی مدیرگروه لبنان مرکز مطالعات استراتژیک خاورمیانه(منطقه غرب آسیا) و سیدرضا صدرالحسینی تحلیلگر مسائل غرب آسیا درباره درست بودن یا درست نبودن عملیات هفت اکتبر است.
جلد مشکی مجله تداعیکننده سوگواری برای شهدای مقاومت بهویژه سید حسن نصرالله است که تصویر او بر قاب اصلی جلد نقش بسته است.
مجله عصراندیشه به مدیرمسئولی محمدمهدی دانی و سردبیری روح الامین سعیدی منتشر میشود.