شناسهٔ خبر: 71189810 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

انتشار 27 عنوان کتاب در مهاباد

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مهاباد گفت: امسال ۲۷ کتاب جدید به زبان کردی و فارسی از پژوهشگران و نویسندگان در این شهرستان چاپ و منتشر شده است.

صاحب‌خبر -


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، سیامند جوانبخت افزود: بر اساس آمار از ابتدای سال جاری این تعداد کتاب توسط ۹ ناشر فعال مهاباد منتشر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۰ درصدی را نشان می دهد.
او اضافه کرد: عمده این کتاب‌ها در بخش های رمان، اجتماعی، تحقیقات علمی و ادبی، موسیقی و هنری منتشر و پس از چاپ وارد بازار فروش شده‌‍اند.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مهاباد با اشاره به اهمیت کتاب بیان کرد: دوستداران کتاب در مهاباد با دایرکردن ایستگاه‌های مطالعه، باشگاه های کتابخوانی و فعال کردن کتابخانه‌ها و قرائت خانه‌های عمومی، این شهر را به یکی از الگوهای موفق در زمینه ترویج فرهنگ کتاب تبدیل کرده‌اند.
جوانبخت اضافه کرد: هم اکنون پنج کتابخانه عمومی و مشارکتی شامل سه کتابخانه عمومی و ۲ کتابخانه مشارکتی در این شهرستان فعال است و در آنها انواع کتاب با موضوع های متنوع و منابع مرجع، منابع دیداری و شنیداری و لوح فشرده نگهداری می‌شود.
او بیان کرد: هم اکنون بیش از ۶۶ هزار عنوان کتاب در قالب ۹۴ هزار نسخه در کتابخانه های عمومی سطح شهرستان موجود است.
وی با اشاره به اینکه سرانه کتابخانه‌ای در این شهرستان ۱.۲ مترمربع برای هر ۱۰۰ نفر است، یادآور شد: مهاباد تاکنون ۲ بار توانسته در سطح کشور عنوان «شهر خلاق کتاب» را به خود اختصاص دهد و سه روستای این شهرستان در ادوار مختلف به عنوان روستای دوستدار کتاب معرفی شدند که این امر نشان‌دهنده اهمیت کتاب و مطالعه نزد مردم فرهنگ‌دوست مهاباد است.