به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری پلیس، سرهنگ محمد حسین محمدوند سهشنبه در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در راستای ساماندهی و پیشگیری از تخلفات صنفی، مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی در ۴۸ ساعت گذشته در بازدید از صنوف تعداد ۴۲ واحد صنفی متخلف را در شهرستانهای اهواز، آبادان، رامهرمز، شوشتر، ماهشهر و دزفول شناسایی و مهروموم کردند.
وی تصریح کرد: در همین راستان ماموران پلیس در بازدید از ۲ واحد صنفی عطاری تعداد سه هزار و ۲۴۰ عدد انواع قرص غیرمجاز کشف کردند.
رییس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان خوزستان افزود: واحدهای صنفی مهرموم شده به دلیل نداشتن پروانه کسب، عدم توجه به اخطاریههای صادره، عدم رعایت شئونات اسلامی و عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی مهرموم شدند.
سرهنگ محمد حسین محمدوند با بیان اینکه برای ۵۳ واحد صنفی دیگر اخطاریه مهروموم صادر شد گفت: متصدیان واحدهای صنفی پس از تشکیل پرونده به مراجع قانونی معرفی شدند.