شناسهٔ خبر: 71189183 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

اجرای طرح «هر خانه یک قرآن» ویژه ماه شعبان در دبی

کمیته برگزاری جایزه بین‌المللی قرآن دبی وابسته به اداره امور اسلامی و فعالیت خیریه دبی از اجرای طرح «هر خانه یک قرآن» به مناسبت ماه شعبان در دبی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایکنا به نقل از mediaoffice.ae، این طرح از اول ماه شعبان با هدف توزیع نسخه‌های قرآن در هر خانه از طریق مساجد در امارت دبی اجرا شده است.

احمد درویش المهیری، مدیرکل اداره امور اسلامی و خیریه دبی و رئیس هیئت امنای مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی در این باره گفت: این طرح در راستای تأکیدات ولیعهد دبی مبنی بر تقویت نقش مساجد در جامعه و تسهیل دستیابی گروه‌های مختلف جامعه به قرآن کریم اجرا شده است.

وی افزود: اهتمام به تقویت آگاهی دینی، تشویق به قرائت و حفظ قرآن در ماه رمضان، تشویق به تدبر در آیات قرآن و مفاهیم قرآنی و تلاش برای عمل به قرآن به عنوان منبع اصلی دینی در زندگی مسلمانان از اهداف اجرای این طرح است.

المهیری تصریح کرد: طی روزهای آینده کارگروه‌های اداره امور اسلامی و خیریه دبی که متشکل از امامان جماعت و مؤذنان مساجد دبی هستند، نحوه تهیه نسخه‌های قرآن را توضیح خواهند داد تا روند دستیابی به این قرآن‌ها تسهیل شود.

گفتنی است، طرح «مؤذن محله» نیز اخیرا در دبی اجرا شده است و شیخ حمدان بن محمد بن راشد آل مکتوم، ولیعهد دبی دستور داده است تعداد مساجد تحت پوشش این طرح با تمرکز بر مشارکت کودکان ۶ تا ۱۴ سال تا ۵۰ درصد افزایش یابد.

هدف از این طرح تقویت ارتباط کودکان با مساجد، تشویق آنها به شرکت در اقامه اذان، ایجاد انگیزه برای اقامه نماز جماعت در ماه رمضان و تعمیق ارتباط آنها با مساجد اعلام شده است.

انتهای پیام