به گزارش خبرنگار قضایی ایرنا، علی صالحی روز سهشنبه در آیین افتتاح پردیس توانمندسازی و دومین مجتمع تخصصی شوق زندگی ویژه کودکان کار و خیابان در بوستان بعثت، اظهار داشت: در این روز فرخنده توفیق حاصل شد تا با همکاری، همراهی، تعامل و هم افزایی همه نهادها و دستگاهها بتوانیم نمونه عینی وفاق و همدلی را در مجموعه شوق زندگی ببینیم.
وی خاطرنشان کرد: حضور کودکان بر سر چهارراهها چهره شهر را قبیح و زشت کرده بود که زیبنده پایتخت نبود، از سوی دیگر نگاه حاکمیت این است که بیتوجهی به کودک خطراتی را دامنگیر جامعه خواهد کرد.
صالحی درباره راهاندازی مجتمعهای شوق زندگی در شهر تهران، اضافه کرد: این اقدام از دی ماه سال گذشته شروع شد و ۴۰۰۰ کودک کار در این عرصه شناسایی شدند و اقدامات لازم صورت گرفت.
دادستان تهران افزود: ۸۵ درصد کودکان شناسایی شده از اتباع خارجی بودند همچنین در راستای ماده ۵ قانون حمایت از کودکان و اطفال برنامههای راهبردی و تحولی در قوه قضاییه برای کودکان درنظر گرفته شد.
وی ادامه داد: هدف از افتتاح مجتمع شوق زندگی، مداخله فوری قضایی برای پیشگیری از بزهدیدگی و جلوگیری از آسیب بیشتر به کودکان است.
دادستان تهران افزود: ایجاد زمینه هم افزایی سازمانها و دستگاههای متولی برای کاهش آسیبهای اجتماعی، صیانت از حقوق کودکان و نوجوانان در استان تهران، ایجاد وحدت رویه در رسیدگی به پروندههای اقشار آسیب دیده، همچنین ایجاد زمینه مناسب برای نگهداری از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست در مراکز و حمایت قانونی از این کودکان از دیگر اهداف راهاندازی مجتمعهای شوق زندگی است.
صالحی اظهار کرد: نمایندگانی از سازمان بهزیستی، یک دادیار از دادستانی تهران، نماینده اداره امور اتباع، نمایندگانی از سازمانهای مردم نهاد در این مجتمعها نیاز به استقرار دائم دارند همچنین نمایندگانی از اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، ثبت احوال و شهرداری نیز به صورت پاره وقت در این مرکز حضور خواهند داشت.
ادامه دارد ...