به گزارش ایرنا، محمد رحمانی روز سه شنبه در نشست خبری اظهار کرد: در این مدت ۹۱ هزار و ۹۱۷ درخواست منجر به صدور مجوز و ۱۹ هزار و ۳۳۹ مورد از درخواستهای مجوز کسب وکار رد شد.
وی با بیان اینکه سال جاری بیش از ۷۴ هزار درخواست مجوز ثبت شد افزود: حدود ۹۷ درصد از مجوزهای صادرشده در مدت قانونی و مابقی خارج از مهلت قانونی صادر شد.
خراسان شمالی ۱۸ شهرک و ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی با ۲۸۷ واحد صنعتی فعال با سرمایهگذاری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان دارد که افزون بر چهار هزار و ۵۰۰ کارگر در این واحد های صنعتی اشتغال دارند.
اکنون حدود ۳۰ هزار واحد صنفی شامل بیش از پنج هزار و ۵۷۰ واحد تولیدی، چهار هزار و ۶۴۸ واحد ارائه خدمات فنی، ۱۲ هزار و ۴۶۳ واحد توزیعی و سه هزار و ۲۳۱ واحد خدماتی در خراسان شمالی زیر نظر ۱۴۰ اتحادیه صنفی این استان فعالیت دارند.
پرداخت حدود ۱۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۸
رحمانی درباره پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه گفت: مجموع اعتبارات در نظر گرفته شده ۱۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال برای استان از اعتبارات سال ۱۴۰۲ بوده که حدود ۱۱ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال آن توسط ۱۱ بانک عامل استان واریز شد.
وی افزود: ۶۵ جلسه کمیته استانی در سطح مدیران و کارشناسان برای بررسی طرح ها برگزار شد و حدود یکهزار و ۷۰۰ طرح بررسی و از این تعداد یکهزار و ۵۲۵ طرح به مبلغ ۱۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال به ۱۱ بانک استان معرفی شد.
مدیرکل اقتصاد و دارایی خراسان شمالی ادامه داد: تاکنون ۹۸۱ طرح با ۱۱ هزار و ۲۰ میلیارد ریال معادل ۹۴ درصد توسط بانک ها پرداخت شده است.
بر اساس تبصره ۱۸ قانون بودجه کشور با هدف اجرای برنامه اشتغال گسترده و مولد با تأکید بر اشتغال جوانان، دانشآموختگان دانشگاهی، زنان و اشتغال حمایتی به دولت اجازه داده میشود ۱۰۰ درصد منابع حاصله از مابهالتفاوت قیمت حاملهای انرژی را بهحساب خاصی نزد خزانهداری کل کشور واریز و منابع حاصله را به شکل وجوه اداره شده و یارانه سود و ترکیب با منابع صندوق توسعه ملی و تسهیلات بانکی در جهت حمایت از طرحهای تولید، اشتغال و آموزش و کمک به کارورزی جوانان دانشآموخته دانشگاهی پرداخت کند.
خراسان شمالی با بیش از یکمیلیون نفر در شمال شرق کشور واقع است