شناسهٔ خبر: 71188165 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

شناور حامل ۴۱ هزار تن روغن خوراکی در بندر شهید رجایی پهلو گرفت

گروه استان ها - معاون امور بندری و اقتصادی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: چهارمین شناور حامل ۴۱ هزار و ۶۰۹ تن روغن خوراکی در اسکله ۲۱ بندر شهید رجایی برای تخلیه در مخازن‌های این مجتمع پهلو گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش تابناک از هرمزگان، به نقل از بنادر و دریانوردی هرمزگان، روح‌الله شاعلیا با اشاره به اینکه سومین شناور حامل بیش از ۱۸ هزار و ۲۹۱ تن روغن خوراکی (آفتابگردان) نیز اواخر دی‌ماه امسال وارد بندر شهید رجایی شد، اظهار کرد: با پهلوگیری چهارمین کشتی روغن خوراکی در بندر شهید رجایی از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۱۴۶ هزار و ۹۰۶ تن روغن وارد کشور شده است.

وی بیان کرد: از ابتدای سال‌جاری تاکنون، ۱۵ فروند کشتی حامل ۶۴۸ هزار و ۶۰۳ تن کالای اساسی در بندر شهید رجایی پهلودهی و درحال تخلیه است.

معاون امور بندری و اقتصادی بنادر و دریانوردی هرمزگان اظهار کرد: بیشترین محموله وارداتی به کشور در این مدت ۱۰ ماهه امسال مربوط به گندم به میزان ۲۲۲ هزار و ۳۱ تن بوده که از طریق چهار فروند شناور وارد اسکله بندر شهید رجایی شد.

بندر شهید رجایی یکی از مهم‌ترین مبادی ورودی کالای اساسی کشور محسوب می‌شود که دارای ۱۸ باب انبار مسقف به مساحت ۱۳۰ هزار مترمربع با ظرفیت بیش از ۳۵۰ هزار تن، تعداد شش پست اسکله ویژه کالای اساسی، ظرفیت ۱۰۰ هزار تن انواع کالاهای اساسی فله خشک، ۹۰ هزار مترمربع محوطه بارانداز و همچنین تعداد سه پایانه نگهداری فرآورده‌های روغن خوراکی به ظرفیت ۳۷۰ هزار تن است.

این بندر با ظرفیت ۱۰۰ میلیون تن کالای فله و هفت و نیم‌ میلیون تن کالای کانتینری، بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین پایانه‌های کانتینری کشور را در اختیار دارد و حجم گسترده‌ای از عملیات جابه‌جایی کالاهای عمومی به خصوص محصولات فولادی، فله خشک(غله و سنگ‌آهن)، فله مایع(روغن‌های خوراکی) و فرآورده‌های نفت‌خام در این بندر انجام می‌شود.