شناسهٔ خبر: 71185453 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: سازمان بهزیستی | لینک خبر

برگزاری کمیسیون پزشکی تعیین نوع و شدت معلولیت در بهزیستی شاهین دژ

بمناسبت دهه فجر با حضور رئیس بهزیستی شاهین دژ و اعضای کمیسیون پزشکی بوکان اولین کمیسیون پزشکی شهرستان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی بهزیستی شاهین دژ؛
مهری داداشیان رئیس بهزیستی شاهین دژ گفت: با رایزنی های لازم با معاونت توانبخشی و رئیس بهزیستی شهرستان بوکان و بمناسبت ایام الله دهه فجر کمیسیون پزشکی شهرستان را برای تعداد ۶۰ نفر از توانخواهان انجام گرفت.
وی افزود: با توجه به حجم زیاد پرونده های توانبخشی و اعزام آنان به مرکز استان و اداره کل برای اولین بار در سال‌جاری این کمیسیون در شهرستان برگزار می شود.
ایشان اظهار داشت: هدف از برگزاری این کمیسیون، تسهیل در امر کمک رسانی به جامعه هدف و کم کردن هزینه های ایاب و ذهاب این عزیزان می باشد.
گفتنی است؛ در این کمیسیون پرونده تعداد ۶۰ نفر از توانخواهان بهزیستی شاهین دژ که جدیداً تشکیل پرونده برایشان انجام گرفته مورد بررسی قرار گرفت و نتایج آن اعلام شد.