شناسهٔ خبر: 71184332 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

سخنگوی دولت: ۳ میلیون تومان عیدی کارمندان، ۸۴۰ هزار تومان حق عائله‌مندی و ۳۶۰ هزار تومان بابت هر فرزند، اوایل اسفندماه پرداخت می‌شود

سخنگوی دولت با گرامیداشت روز جانباز اظهار داشت: عیدی کارمندان ۳ میلیون تومان و ۸۴۰ هزار تومان حق عائله‌مندی و ۳۶۰ هزار تومان بابت هر فرزند در اوایل اسفندماه پرداخت خواهد شد.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

میزان: سخنگوی دولت با بیان اینکه به‌دنبال این هستیم تا هر چقدر که ممکن است هدر رفت گاز‌ها به حداقل برسد گفت: دستور رئیس قوه قضاییه برای کاهش مشعل‌سوزی در پارس جنوبی دستور خوبی بوده و به دولت کمک می‌کند.

نشست خبری فاطمه مهاجرانی، صبح  امروز سه‌شنبه ۱۶ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

وی در این نشست خبری با گرامیداشت روز جانباز اظهار داشت: عیدی کارمندان ۳ میلیون تومان و ۸۴۰ هزار تومان حق عائله‌مندی و ۳۶۰ هزار تومان بابت هر فرزند در اوایل اسفندماه پرداخت خواهد شد.

سخنگوی دولت گفت: روز گذشته نخستین‌بار بود که سران سه قوه در چنین نشستی گرد هم آمدند. این جلسه بسیار مفید و پربار بود و هدف آن ایجاد همدلی و حل مسائل کشور است. اگر مسئله‌ای را بپذیریم، حل آن آسان‌تر خواهد شد.

سخنگوی دولت گفت: سفر معاون اول رئیس جمهور به اوراسیا در جهت تحکیم روابط ایران و کشور‌های این حوزه انجام شده است.

سخنگوی دولت در ادامه بیان کرد: حجم صادرات ما به آفریقا ۱۰۰میلیون دلار است و این حجم را باید افزایش دهیم.

مهاجرانی از اعلام یک خبر مهم در حوزه نفت و انرژی طی روز‌های آینده خبر داد و گفت: وزیر نفت در چند روز آینده با حضور رئیس‌جمهور جزئیات این خبر را اعلام خواهد کرد. این موضوع یکی از اتفاقات مثبت در حوزه انرژی کشور خواهد بود.

وی در پاسخ به پرسشی درباره افزایش قیمت دارو گفت: دارو اگر دچار نواسان شود جامعه نیز دچار التهاب خواهد شد. متاسفانه قیمت گذاری دستوری پاسخگو نبوده است.

وی ادامه داد: در بحث دارو دو مبحث مواد اولیه و بسته بندی مهم است، اگر دستوری قیمت گذاری کنیم شرکت‌های تولیدکننده دچار مشکل می‌شوند؛ لذا به دنبال این هستیم که مشوق‌هایی برای داروسازان قرار دهیم.

مهاجرانی با بیان اینکه اگر چرخه و شبکه تولید و توزیع درست باشد قیمت نیز معقول خواهد شد گفت: توجه به شرکت‌های دانش بنیان دارویی نیز از جمله اقداماتی است که در نظر داریم انجام شود.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اظهارنظرش درباره سیفی‌جات اظهار داشت: اعتماد یعنی رفتار پیش‌بینی پذیر، وقتی مدیریت بازار برهم می‌خورد یعنی جریان عرضه و تقاضا بهم خورده است و در پی آن مردم اعتمادشان را از دست خواهند داد. حتما مردم حق دارند خرید کنند و اگر جایی نیز مردم بیشتر خرید کردند، حق مردم است.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره برنامه دولت برای رفع فیلترینگ از دیگر پلتفرم‌های مسدودشده گفت: طبق اعلام وزیر ارتباطات، دولت در راستای حکمرانی فضای مجازی، مسدود بودن هیچکدام از سکو‌ها را در دستور کار ندارد و امیدواریم که در مسیری که آغاز شده است، شاهد گشایش‌های جدیدی باشیم.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوال میزان درباره نظر دولت درباره اقدامات دستگاه قضا در کنترل ناترازی از جمله دستور رئیس قوه قضاییه برای کاهش مشعل‌سوزی در پارس جنوبی یا کمک به نصب و راه‌اندازی میتر‌های بنزین در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس گفت:  موضوع مشعل‌سوزی و موضوع ناترازی موضوعات متفاوتی هستند. میتر دستگاهی است که برای اندازه‌گیری دبی و حجم سیالات استفاده می‌شود و موضوع مشعل سوزی را در دو وضعیت داریم.

مهاجری ادامه داد: یک مشعل سوزی ناشی از چاه‌های نفت خام است که به صورت مستمر صورت می‌گیرد و دیگری ناشی از پالایش فرآورده‌های نفتی است که به صورت غیرمستمر است.

وی گفت: دستوری که قوه قضاییه داده دستور خوبی است و به دولت کمک می‌کند. پالایشگاه گاز بیدبلند به عنوان پالایشگاهی که از فیلر‌ها استفاده می‌کند این گاز را پالایش می‌کند لذا دولت در دستور کار خود دارد که بتواند هر چقدر که ممکن است هدر رفت گاز‌ها را به حداقل برساند.

لینک کوتاه کپی لینک