شناسهٔ خبر: 71184026 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

نماینده جهاد اسلامی فلسطین در تهران:

صهیونیست‌ها معتقدند که فلسطینی‌ها یا باید بمیرند یا طوری زندگی کنند که آنها می‌خواهند

نماینده جهاد اسلامی فلسطین در تهران گفت: ایدئولوژی صهیونیست‌ها این است که فلسطینی‌ها یا باید بمیرند یا طوری زندگی کنند که آنها می‌خواهند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، اختتامیه نخستین همایش «طوفان الاقصی و غزه؛ روایت‌ها و واقعیت‌ها» با حضور عباس عراقچی وزیر امور خارجه، محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد ، علیرضا فیروزفر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ، ابو ناصر شریف عضو دفتر جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران اسلامی، اکبر نصرالهی دبیر همایش واقعیت‌ها و روایت‌ها برگزار شد.

ابوشریف نماینده جهاد اسلامی فلسطین در تهران ضمن تبریک ایام الله دهه فجر گفت: انقلاب اسلامی، ایران را که کمربند امنیتی رژیم صهیونیستی بود؛ به کمربند آتشین علیه پروژه‌های غرب و رژیم صهیونیستی تبدیل کرد.

وی در ادامه به عوامل شکل‌گیری طوفان‌الاقصی پرداخت و تشریح کرد: عامل اصلی هفت اکتبر، وجود اشغال بود. مردم ما سالها مورد تجاوز رژیم صهیونیستی قرار گرفتند و از زمان اشغال سرزمینمان توسط انگلستان مردم جنایت های بسیاری را شاهد بودند و ظلم‌های زیاد و غیرانسانی را تحمل کردند. مورخین اسرائیلی هم این را تایید می‌کنند. باوه از مهمترین مورخین اسرائیلی کتابی درباره پاکسازی نژادی که علیه مردم فلسطین اتفاق افتاد کتابی تالیف کرده است. همچنین آدام برونز کتاب درباره غارت املاک و تاریخ و فرهنگ ما توسط صهیونیستی ها تالیف کرده است.

ابوشریف تصریح کرد: غزه سالها است تحت محاصره است. همچنین ما شاهد یهودی‌سازی قدس هستیم. همینطور محاصره مسجدالاقصی از مهمترین عوامل هفت اکتبر بود. ایدئولوژی صهیونیست ها این است که فلسطینی ها یا باید بمیرند یا طوری زندگی کنند که آنها می‌خواهند.

نماینده جهاد اسلامی فلسطین درتهران افزود: در سایه این حکومت فاشیستی ما شاهد روند حذف مسئله فلسطین در سطوح داخلی منطقه ای و جهانی هستیم. در واقع بایدن خواست کاری کند تا کشورهایی که هنوز به صلح ابراهیمی نپیوستند؛ تغییر رویکرد بدهند. اینها همه عوامل اتفاق افتادن هفت اکتبر بود.

وی اظهار کرد: مقاومت در طوفان‌الاقصی پیروزی بزرگی به دست آورد و شکست عظیمی را به صهیونیست ها تحمیل کرد که بزرگترین شکست در تاریخشان بود. ۱۵ماه شاهد مقاومت فوق‌العاده فلسطینی ها بودیم. در یک جنگ نابرابر و نسل کسی که اسرائیلی ها علیه فلسطینی ها به راه انداختند. آمار اعراب و غربی‌ها در طول این مدت از نطر اخلاقی و انسانی سقوط کردند. حزب الله لبنان به کمک فلسطین آمد و بهای گزافی را هم پرداختند.

ابوشریف تشریح کرد: این پیروزی که ما بدست آوردیم یک پیروزی نامتعارف در یک جنگ نابرابر است‌. صهیونیست ها به هیچکدام از اهدافشان نرسیدند و در نهایت مجبور شدند با مقاومت که قصد نابود کردنش را داشتند وارد مذاکره شوند.

وی ادامه داد: ما خسارات بسیاری متحمل شدیم و قربانیان زیادی دادیم. ولی این جزئی از مسیر مقاومت است که خداوند هم در قرآن به آن اشاره می‌کند. چیزی که ما شاهدش هستیم فرسودگی چهره رژیم است. دشمن صهیونیستی الآن نقاط ضعف بسیاری دارد. اختلافات داخلی و مهاجرت معکوس پایه‌های رژیم را سست کرده است.صاحبان بزرگ سرمایه برای همیشه این رژیم‌را ترک کردند.
نماینده جهاد اسلامی فلسطین درتهران افزود: تا وقتی اشغالگری باشد ؛ مقاومت ادامه دارد و ما دست از مقاومت برنمیداریم. همانطور که دکتر شریعتی گفتند: رژیم صهیونیستی، مچی است که ساعد ندارد.

میدان اصلی نبرد در قرن ۲۱، مغز انسان است

حمیدرضا مقدم فر استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهرن مرکز در ادامه این همایش گفت: ما در نبرد فلسطین دو جبهه سخت و نرم داشتیم. در جبهه نرم با یک جنگ ترکیبی مواجه بودیم. اصلا در این ۷۵ سال که از تشکیل رژیم منحوس صهیونیستی می‌گذرد، تلاش آنها تمرکز بر رسانه بود و در نبرد غزه دیدیم که جنگ شناختی شکل پیشرفته‌ای از جنگ نرم بود.

مقدم‌فر ادامه داد: اندیشمندان معتقدند که در قرن ۲۱ میدان اصلی نبرد، مغز انسان است. توانایی بر ادراک و شناخت یک فرد برای تغییر در جهت اهداف است.

وی خاطر نشان کرد: اصلی ترین جنگ روانی که وجود دارد این است که دشمن دنبال فریب است. در جنگ شناختی باید ادراک، فهم، معرفت و محاسبات تغییر کند. اساس این جنگ شناختی سه رکن دارد: شناخت مغز انسان، عصب شناسی و هوش مصنوعی و مغز در به کار گیری کنش‌های مغزی است. مهمترین عامل در جنگ شناختی، مدیریت ادراک دارد و گاهی دیده می شود که مفاهیم دچار اشتباه می‌شود.

وی تاکید کرد: عرصه علم با عرصه فهم فرق دارد. یکی ممکن است عالم باشد اما بصیرت (فهم عمیق) ندارد. پس در جنگ شناختی اساس این است که این فهم مدیریت شود. در جنگ شناختی باید فهم مدیریت شود. در بین تاکتیک‌های جنگ شناختی کوچک نمایی، بزرگنمایی نمایان است، اعتبارزدایی، اعتماد زدایی، مشروعیت زدایی، امید زدایی ، ایجاد فاصله بین مردم و رهبران است.

وی اضافه کرد: یکی از تکنیک‌ها در جنگ شناختی با راست دروغ گفتن است. عکس حقیقی؛ اما پیام پیامی غیرواقعی است؛ مثل تمرکز بر تصاویری که در آن رژیم با غیرنظامیان سر ناسازگاری ندارد!

خبرنگار: کوشا ساسانیان/ هلیا خراسانی

انتهای پیام/