شناسهٔ خبر: 71183617 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

خدمات بیمه ای و درمانی سازمان تامین اجتماعی برای مردم ارزشمند و رضایت بخش است

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد در دیدار مدیران تامین اجتماعی استان اظهار داشت: خدمات بیمه ای و درمانی که سازمان تامین اجتماعی به بیش از نیمی از جمعیت کشور ارایه می کند، برای مردم ارزشمند و رضایت بخش است. نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد در دیدار مدیران تامین اجتماعی استان اظهار داشت: خدمات بیمه ای و درمانی که سازمان تامین اجتماعی به بیش از نیمی از جمعیت کشور ارایه می کند، برای مردم ارزشمند و رضایت بخش است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛آیت الله سیدنصیر حسینی گفت : بازنشستگان و مستمری بگیران، اصلی ترین جامعه هدف سازمان تامین اجتماعی را تشکیل می دهند که هم نیازهای معیشتی و هم نیازهای درمانی دارند و خدمات بیمه ای و درمانی سازمان تامین اجتماعی کمک خوبی برای مردم است و بخشی از نگرانی ها و مشکلات آنان را رفع می کند‌ 

وی افزود: گاهی افرادی هستند که حاضرند به خاطر یک عمل جراحی یا درمان یک بیماری، همه مال و دارایی خود را بفروشند. مراکز درمانی تامین اجتماعی بخشی از مشکلات را حل می کنند و از نگرانی های که در این زمینه برای افراد پیش می آید، می کاهند.

امام جمعه یاسوج اظهار داشت:  ظرفیت های بالایی برای ارایه خدمات در سازمان تامین اجتماعی وجود دارد و حتی می توان این خدمات را چه از لحاظ کمی و چه از لحاظ کیفی افزایش داد.
 

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد افزود: اینکه 53 درصد جمعیت کشور از خدمات بیمه ای و درمانی این سازمان بهره مند هستند و خدمات بهداشتی  و درمانی و اعمال جراحی آنها در بیمارستان ها و مراکز ملکی این سازمان به صورت رایگان انجام می شود و چند میلیون نفر نیز به عنوان بازنشسته و مستمری بگیر ماهانه حقوق دریافت می کنند، بسیار اهمیت دارد .

رسول چراغ سحر مدیرکل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار گفت: در حال حاضر 328هزار نفر از جمعیت استان زیر پوشش این سازمان هستند و خدماتی مانند درمان، پرداخت مستمری های بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان، مقرری بیمه بیکاری ، کمک هزینه ازدواج و ... به آنان ارایه می شود.

شاهرخ بهگام مدیر درمان تامین اجتماعی استان نیز اعلام کرد: حدود ۶ هزار عمل جراحی سالانه در بخش درمان تأمین اجتماعی استان انجام می شود.

انتهای پیام 

برچسب‌ها: