شناسهٔ خبر: 71183229 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

شورای شهر کرج: شرکت آبفا در پروژه‌های شهری همکاری کند

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر کرج از عدم همکاری شرکت آبفا در پروژه‌های شهری انتقاد کرد و گفت: این شرکت نباید خود را از دستگاه‌های خدمات‌رسان جدا بداند، چرا که هدف مشترک همه، خدمت‌رسانی به مردم است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو سید مرتضی اعتصامی، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرج،اظهار کرد: آبفا نباید خود را از دیگر دستگاه‌های خدمات‌رسان جدا بداند، زیرا هدف مشترک همه، خدمت‌رسانی به مردم است.

وی با اشاره به بودجه‌ای که برای اجرای پروژه‌های آبرسانی و فضای سبز در نظر گرفته شده، افزود: اگرچه موافق ساخت مخازن آب شرب هستم، اما در بسیاری از موارد، شرکت‌های خدمات‌رسان هنگام اجرای پروژه‌ها با مدیریت شهری دچار تعارض شده و از همکاری سر باز می‌زنند.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر کرج همچنین از کوتاهی آبفا در اجرای تکالیف قانونی خود انتقاد کرد و افزود: در سه سال اخیر، مدیریت شهری اعتبارات قابل توجهی برای اجرای سیستم‌های تحت فشار، جمع‌آوری آب‌های سطحی و هدایت آن‌ها تخصیص داده است که این اقدامات در آینده به نفع شرکت آبفا خواهد بود. با این حال، این شرکت در اجرای پروژه‌های مشترک همکاری لازم را ندارد.

اعتصامی با اشاره به اقدامات شهرداری در زمینه تأمین آب فضای سبز شهری خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر برای آبیاری فضای سبز، لایروبی قنوات و تأمین منابع آبی پایدار هزینه شده، اما آبفا هنوز به تعهدات خود عمل نکرده است.

عضو شورای اسلامی شهر کرج تصریح کرد: در فصول کم‌آبی، مدیریت شهری با اختصاص چند حلقه چاه آب از طریق سازمان پارک‌ها، به شبکه آبفا در تأمین آب شرب کمک کرده است، اما این شرکت در پروژه‌های مشترک همکاری لازم را ندارد. وی بر لزوم تعامل و هماهنگی بیشتر میان شرکت آبفا و مدیریت شهری تأکید کرد تا روند خدمت‌رسانی به شهروندان با چالش مواجه نشود.