شناسهٔ خبر: 71182960 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

حجت‌الاسلام نیک‌بین: معیشت، از اولویت‌های اصلی «خانه ملت» است

نماینده مردم شهرستان‌های کاشمر، بردسکن و کوهسرخ در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت همکاری میان حوزه علمیه و قوه مقننه در رفع مشکلات جامعه، مسئله معیشت را از اولویت‌های اصلی «خانه ملت» عنوان کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، جمعی از اساتید خواهر حوزه علمیه خراسان با حجت‌الاسلام‌والمسلمین «محمدجواد نیک‌بین» نماینده مردم شهرستان‌های کاشمر، بردسکن و کوهسرخ در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

 این نشست با هدف بررسی مسائل و دغدغه‌های موجود در حوزه معیشت، به‌ویژه اساتید خواهر حوزه علمیه، برگزار شد.

در ابتدای این نشست، اساتید خواهر حوزه علمیه خراسان نظرات و مسائل مختلفی را پیرامون شرایط فعلی حوزه‌های علمیه مطرح کردند، که مهم‌ترین موضوعات مورد بحث در این جلسه شامل مسائل معیشتی همچون افزایش حقوق، بیمه اساتید، و مدارس طرح امین بود.

برخی از اساتید خواهر با تاکید بر ضرورت تأمین بیمه برای اساتید خواستار رسیدگی به وضعیت حقوقی و حمایتی آنها شدند.

حجت‌الاسلام نیک‌بین در پاسخ به این دغدغه‌ها، ضمن تشکر از تلاش‌های بی‌وقفه اساتید در تربیت و آموزش طلاب، تأکید کرد که مسئله معیشت از اولویت‌های اصلی در مجلس شورای اسلامی است.

وی در ادامه به اهمیت حوزه‌های علمیه در رشد و توسعه فرهنگی جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: طلبگی شغل نیست، بلکه یک مسئولیت سنگین اجتماعی است که باید در راستای اصلاح و ارتقاء فرهنگ دینی جامعه به‌طور جدی دنبال شود.

نماینده مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: آموزش و تربیت طلاب باید با توجه به نیاز‌های روز جامعه دینی انجام گیرد و حوزه‌های علمیه در تولید علم و آگاهی جامعه پیشگام باشند.

حجت‌الاسلام نیک‌بین، همچنین بر لزوم همکاری بیشتر میان مسئولان مجلس و حوزه‌های علمیه برای رفع مشکلات تأکید کرد.

در پایان این نشست، برخی از اساتید خواهر حوزه علمیه خراسان پیشنهاداتی برای بهبود شرایط رفاهی و آموزشی طلاب ارائه دادند و بر لزوم ادامه اینگونه جلسات جهت پیگیری مستمر مشکلات طلاب و اساتید تأکید کردند.

انتهای پیام/