به گزارش مشرق، مرکز پژوهش های کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد که مهاجرت معکوس از سرزمین های اشغالی طی سال ۲۰۲۴ میلادی به دلیل جنگ و اوضاع امنیتی افزایش یافت.
در این گزارش آمده است که در نتیجه افزایش مهاجرت معکوس، میانگین رشد جمعیت صهیونیست ها که در سال ۲۰۲۳ میلادی ۱.۶ درصد بود در سال ۲۰۲۴ میلادی به ۱.۱درصد کاهش یافت.
این مرکز افزود که در سال ۲۰۲۴ میلادی ۸۲ هزار صهیونیست به خارج از سرزمین های اشغالی مهاجرت کردند و این آمار نسبت به سال قبل ۵۰ درصد بیشتر است. همچنین تعداد مهاجرین جدید که به سرزمین های اشغالی آمده اند، ۱۵ هزار نفر کم تر از سال ۲۰۲۳ است.
طبق این گزارش، ۱۵ درصد از مهاجران صهیونیست که در سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ به سرزمین های اشغالی آمده اند، اکنون مهاجرت معکوس کرده و از فلسطین اشغالی خارج شده اند.
اخیرا نیز اداره آمار رژیم صهیونیستی اعلام کرد که میزان مهاجرت معکوس در فلسطین اشغالی در سال ۲۰۲۴ افزایش یافته و تعداد کسانی که سال گذشته سرزمین اشغالی را ترک کردند، بیشتر از کسانی بودند که وارد این سرزمین شدند.
بر اساس دادههای اداره آمار رژیم صهیونیستی، سال ۲۰۲۴ بیش از ۸۲ هزار و ۷۰۰ صهیونیست فلسطین اشغالی را ترک کرده و تنها ۲۳ هزار و ۸۰۰ نفر آنها مجدد به این سرزمین بازگشتهاند که در مقایسه با سال ۲۰۲۳ به میزان ۱۵۰۰۰ نفر کاهش داشته است.
پیشتر نیز رسانههای مختلف از افزایش مهاجرت معکوس صهیونیستها از سرزمینهای اشغالی و خروج سرمایهگذاران از بازار املاک این رژیم خبر داده بودند.
پایگاه «گلوبز» در این باره گزارش داد: سرمایهگذاران بزرگ بخش املاک در سرزمینهای اشغالی در حال خروج از این منطقه هستند.
گلوبز افزود که سرمایهگذارانی که اقدام به خریدهای کلان در بخش مسکن سرزمینهای اشغالی کردهاند در حال ترک بازار این رژیم هستند.
روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» نیز در این باره نوشت: اسرائیل با موج بی سابقه مهاجرت معکوس روبروست و آمارها در این زمینه، بیسابقه است.
همزمان با عملیات طوفان الاقصی که توسط مقاومت فلسطین انجام شد، سرزمین های اشغالی شاهد افزایش «مهاجرت معکوس» صهیونیست ها بوده است و رسانههای رژیم اسرائیل مکررا از تعداد زیادی از صهیونیست هایی که از ابتدای جنگ غزه تاکنون سرزمینهای اشغالی فلسطین را ترک کردهاند، صحبت میکنند. رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانیهای عظیم و قحطی مرگبار، بیش از ۱۵۷ هزار فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی و همچنین بیش از ۱۴ هزار نفر مفقود الاثر شدند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که پس از گذشت ۴۷۰ روز جنگ علیه ساکنان غزه، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد.
از زمان برقراری آتشبس در غزه، عملیات جستجوی افراد مفقود الاثر و خارج کردن پیکرهای شهدا از زیر آوار آغاز شده است و هر روز، شمار بیشتری از شهدا در مناطق مختلف این باریکه از زیر آوار خارج میشوند.