شناسهٔ خبر: 71180798 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

واردات بیش از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری کالا از گمرکات مازندران

۴ میلیون و ۱۸۸ هزار تن انواع کالا به ارزش بیش از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار امسال از طریق گمرکات مازندران وارد کشور شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، ۴ میلیون و ۱۸۸ هزار تن انواع کالا به ارزش بیش از یک میلیارد و ۴۰۳ میلیون و ۷۶۹ هزار دلار در ۱۰ ماهه سال جاری از طریق گمرکات مازندران ترخیص و وارد کشور شد.

ناظر گمرکات استان مازندران گفت: واردات این میزان کالا نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزن ۸ درصد افزایش و از نظر ارزش ۲۶ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

امیر جمشیدی افزود: کالا‌های وارده شده به مازندران ۱۴۶ قلم بوده؛ ذرت دامی با ۵۹۶ میلیون دلار، جو دامی با ۳۲۹ میلیون دلار، چربی‌ها و روغن‌های حیوانی با ۳۱۳ میلیون دلار، چوب با ۲۸ میلیون دلار و کک نفتی و متالوژی با ۲۷ میلیون دلار ۵ قلم نخست کالا‌های وارداتی از طریق گمرکات نوشهر، امیرآباد و فریدونکنار بودند.

وی ۵ کشور عمده مبدا کالا‌های وارداتی را به ترتیب شامل امارات متحده عربی با ۵۶۶ میلیون دلار، ترکیه با ۳۴۴ میلیون دلار، روسیه با ۲۵۰ میلیون دلار، عمان با ۷۳ میلیون دلار و انگلستان با ۵۰ میلیون دلار ذکر کرد.

ناظر گمرکات استان مازندران با اشاره به واردات کالا‌های اساسی در ۱۰ ماه سال جاری گفت: در این مدت ۴ میلیون و ۲۷ هزار تن انواع کالا‌های اساسی به ارزش یک میلیارد و ۲۸۷ میلیون دلار وارد کشور شد که با اختصاص ۹۶ درصد از وزن و ۹۲ درصد از ارزش کل واردات در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش ۹ درصدی در وزن وکاهش ۲۶درصدی در ارزش داشته است.

جمشیدی در رابطه با اقلام عمده کالا‌های اساسی اظهار داشت: ذرت دامی، چربی‌ها و روغن‌های حیوانی و دامی، جو دامی، گندم، کود‌های شیمیایی، خوراک آماده دام، کاغذ، خمیرچوب و تخم مرغ نطفه دار اقلام عمده کالا‌های اساسی وارداتی به گمرکات مازندران بودند.