شناسهٔ خبر: 71180158 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

لهستان میزبان بلندترین مجسمه مریم مقدس

لهستان از آغاز ساخت بلندترین مجسمه مریم مقدس خود با ۴۰ متر ارتفاع خبر داد که روی پایه‌ای تاجی‌شکل به‌طول ۱۵ متر قرار می‌گیرد و در مجموع با ۵۵.۶ متر ارتفاع، از مجسمه مسیح نجات‌بخش معروف ریودوژانیرو با ۳۸.۵ متر ارتفاع بلندتر و از مجسمه ۱۰۰ متری مریم مقدس در فیلیپین کوتاه‌تر خواهد بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، لهستان از آغاز ساخت بنای تاریخی مریم مقدس در روستای کونوتوپا در نزدیکی شهر تورون خود با ۵۵.۶ متر ارتفاع خبر داد که پس از پایان ساخت از بنای یادبود مسیح نجات‌دهنده در ریودوژانیرو با ۳۸.۵ متر ارتفاع بلندتر خواهد بود اما هنوز از همتای فیلیپینی خود با حدود ۱۰۰ متر ارتفاع بسیار کوتاه‌تر است. مجسمه مریم مقدس بیش از ۴۰ متر ارتفاع خواهد داشت و روی یک پایه ۱۵ متری به شکل تاج بنا خواهد شد. انتظار می‌رود عملیات ساخت‌وساز آن تا اواسط سال ۲۰۲۶ به پایان برسد.

کونوتوپا یک روستای کوچک است که بین شهرهای لیپنو و تورون در منطقه شهری کیکولو واقع شده و آماده‌سازی‌های اولیه برای میزبانی از بلندترین مجسمه مریم مقدس در آن انجام گرفته است. طراحی و تأمین مالی این پروژه به یاد ماندنی توسط یکی از ثروتمندترین زوج‌های لهستانی در سال ۲۰۲۳ انجام گرفته و مکان قرارگیری آن در مجاورت پناهگاهی موسوم به بانوی غم‌ها در کونوتوپا واقع شده که به‌واسطه دربرداشتن مجسمه معجزه‌گر مریم شهرت دارد و سال‌هاست زائران را از سراسر لهستان به خود جذب می‌کند. مقامات محلی امیدوارند که سرمایه‌گذاری جدید موجب افزایش تعداد بازدیدکنندگان شهر زیبای کونوتوپا شود و منطقه را در سراسر جهان مشهور کند. این بنای تاریخی محل اقامه نماز و مکان مهمی برای رویدادهای فرهنگی این شهر خواهد بود.

بزرگترین بناهای مذهبی لهستان

مجسمه در حال ساخت مریم مقدس در کونوتوپا تنها مجسمه در نوع خود نیست که در لهستان قرار می‌گیرد. شهر سویبدزین در غرب لهستان، بنای یادبود مسیح را در خود جای داده که ارتفاع آن با احتساب پایه‌ای که روی آن قرار دارد، ۵۲.۵ متر است و در سال ۲۰۱۰ که تکمیل شد، بلندترین بنای یادبود مسیح در جهان بود. چستوخوا نیز محل قرارگیری زیارتگاه معروف بانو در لهستان و مدونای سیاه، مجسمه‌ای از سنت جان پل دوم به ارتفاع ۱۴ متر، است که در آوریل ۲۰۲۳ رونمایی شد و بزرگترین مجسمه یک پاپ لهستانی در جهان به‌شمار می‌رود. گیه‌وونت در زاکوپان که ۱۸۹۴ متر بالاتر از سطح دریا قرار دارد نیز میزبان یک صلیب فلزی قابل مشاهده از دور است که برای بیش از یک قرن در آنجا قرار داشته و در نوزدهم آگوست ۱۹۰۱ به منظور بزرگداشت ۱۹۰۰ سالگی عیسی مسیح بنا شده است. ارتفاع صلیب ۱۷.۵ متر است که ۲.۵ متر آن در صخره‌ها فرو رفته و بازوی آن ۵.۵ متر طول دارد. این صلیب از ۴۰۰ عنصر آهن با وزن کل حدود ۱۹۰۰ کیلوگرم تشکیل شده است.

لهستان میزبان بلندترین مجسمه مریم مقدس