شناسهٔ خبر: 71179876 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

روحانی اهل سنت گلستان:

خدمات انقلاب به اهل سنت قابل قدردانی است

گنبدکاووس- ایرنا- روحانی اهل سنت و رییس مرکز اسلامی شعبه گنبدکاووس گفت: به برکت انقلاب اسلامی خدمات زیادی در بخش‌های گوناگون از جمله «راهسازی، آب، برق، گاز، مخابرات، کشاورزی، احداث مدرسه و خانه بهداشت» به مردم و نیز جامعه اهل سنت ساکن در کشور و استان گلستان داده شده که مشهود و قابل قدردانی است.

صاحب‌خبر -

آخوند عبدالباسط قره‌باش روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا و با تبریک دهه فجر پیروزی انقلاب افزود: خدماتی که نظام اسلامی ما طی ۴۶ سال گذشته به مردم داده به هیچ وجه قابل قیاس با دوران رژیم طاغوت و ستمشاهی نیست.

وی بابیان اینکه ایران اسلامی اکنون در ارائه خدمات به مردم خودکفا شده و وابستگی به قدرت‌های استکباری ندارد، اضافه کرد: برخی کمبودها و مشکلات وجود دارد که با تلاش جهادی مسوولان برطرف خواهد شد.

آخوند قره‌باش ادامه داد: در رژیم طاغوت، وضعیت حوزه‌ها، مدارس و مساجد اهل سنت، مناسب نبود و نه تنها هیچ خدماتی به این مراکز داده نمی‌شد بلکه اصلا خبری از آخوندها، طلاب و روحانیون نیز گرفته نمی‌شد.

رییس مرکز بزرگ اسلامی شعبه گنبدکاووس بیان کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی به اهل سنت، حوزه‌ها، مدارس و مساجد آن در سراسر کشور توجه ویژه شده و در سایه منویات رهبر معظم انقلاب که فرمودند: هر خدماتی که به علما و روحانیون و حوزه‌های شیعه داده می‌شود به علما، طلاب و حوزه‌ها و مدارس دینی اهل سنت هم داده می‌شود.

وی همچنین بکارگیری نخبگان و شایستگان اهل سنت در مناصب دولتی را از دیگر برکات انقلاب اسلامی دانست و گفت: این موضوع یک قوت قلب و وحدت عملی است که باید قدردان آن باشیم.

خدمات انقلاب به اهل سنت قابل قدردانی است آخوند عبدالباسط قره‌باش

امام خمینی احیا کننده اسلام ناب محمدی(ص) است

آخوند قره‌باش همچنین بابیان اینکه انقلاب اسلامی از نعمات بزرگ الهی به ملت ایران است، افزود: امام خمینی‌(ره) با انقلاب خود اسلام ناب محمدی (ص) را که در حال فراموشی بود و تنها اسمی از آن باقی مانده بود، احیا کرد.

وی اضافه کرد: بنیانگذار جمهوری اسلامی با درایت خود و با پشتوانه مردم، رژیم طاغوت را از ایران بیرون و انقلاب اسلامی را به جهانیان صادر کردند.

رییس مرکز بزرگ اسلامی شعبه گنبدکاووس ادامه داد: انقلاب اسلامی ما برخلاف بسیاری از انقلاب‌ها که ابتدا یا در میانه راه شکست خوردند از موفق‌ترین انقلاب‌ها در جهان است زیرا بر سه اصل ایمان به خدا، اتحاد مردم و رهبری امام رحل شکل گرفت و پیروز شد.

آخوند قره‌باش گفت: باید قدر نظام و انقلاب خویش را بیش از پیش بدانیم زیرا با انقلاب خود، اسلام ناب محمدی‌(ص)، وحدت و برادری و روحیه مقاومت را به جهانیان صادر کردیم.

وی افزود: درسایه همین مقاومت است که رژیم غاصب صهیونیستی پس از ۱۵ ماه بمباران غزه و جنوب لبنان، مجبور به آتش بس شد و جبهه مقاومت که نشات گرفته از انقلاب اسلامی است، پیروز میدان شد.

خدمات انقلاب به اهل سنت قابل قدردانی است

۲۲ بهمن سمبل و نماد پیروزی ملت ایران است

رییس مرکز بزرگ اسلامی شعبه گنبدکاووس همچنین با گرامیداشت ۲۲ بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، این روز بزرگ را سمبل و نماد پیروزی ملت ایران دانست و برلزوم حضور پرشور و حماسی اقوام و اقشار مختلف مردم شیعه و اهل سنت ایران و استان گلستان در آن تاکید کرد.

آخوند قره‌باش گفت: باید این روز تاریخی را بزرگ بداریم و با مشت‌های گره کرده و شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، یکبار دیگر از انقلاب اسلامی حمایت و با آرمان‌های امام خمینی(ره)، خون شهیدان و رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت کنیم.

وی اضافه کرد: هر مشت ما و هر شعار ما در راهپیمایی ۲۲ بهمن همچون تیری در چشمان دشمنان است و آنها را که از انقلاب و ملت ایران مایوس و ناامید شدند بیش از پیش مایوس تر و ناامیدتر خواهد کرد.

آخوند قره‌باش ادامه داد: دشمنان انقلاب اسلامی با تفکرات نژاد پرستانه و قومیتی خود بدنبال ایجاد تفرقه بین اقوام و مذاهب اسلامی ساکن در کشورمان هستند که باحضور پرشور مردم شیعه و سنی در راهپیمایی ۲۲ بهمن در تحقق این هدف خود هم به مانند گذشته، ناکام خواهند ماند.

شهرستان گنبدکاووس بیش از ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که متشکل از اقوام و مذاهب اسلامی هستند.