شناسهٔ خبر: 71179405 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

افتتاح ۲۷ واحد مسکن مددجویی بهزیستی در باوی  

رئیس اداره بهزیستی باوی از افتتاح و واگذاری ۲۷ واحد مسکن مددجویی به مددجویان این نهاد حمایتی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، نادر میاح در آئین افتتاح ۲۷ واحد مسکونی ویژه مددجویان زیر پوشش بهزیستی باوی با تبریک فراررسیدن چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: گرامیداشت دهه مبارک فجر فرصتی ارزشمند برای تبیین دستاورد‌ها و عملکرد خدمات انقلاب اسلامی به مردم به ویژه اقشار آسیب‌پذیر جامعه است.

وی افزود: از این تعداد واحد مسکونی افتتاح شده، یک واحد آن مربوط به خانوار‌ه دارای دو عضو معلول و ۲۶ واحد آن مربوط به خانواده‌های دارای یک عضو معلول است.

میاح ارزش این واحد‌های مسکونی را بیش از ۱۰ میلیارد تومان عنوان کرد و ادامه داد: برای تامین نیاز‌های مددجویان زیر پوشش نیازمند یاری و مشارکت خیران و نیکوکاران هستیم.