شناسهٔ خبر: 71178395 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تردد در جاده کندوان فقط برای افراد بومی است /مسافران ازمحورهای جایگزین استفاده کنند

کرج- ایرنا- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز گفت: جاده کرج - چالوس و آزادراه تهران - شمال با توجه به اجرای عملیات عمرانی در حوزه استان مازندران همچنان بسته است و فقط افراد محلی می توانند ازاین مسیر استفاده کنند.

صاحب‌خبر -

" علی زندی فر" روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ممنوعیت تردد به دلیل اجرای عملیات عمرانی در استان مازندران حدفاصل هزارچم تا تونل کندوان) برای عملیات نصب توری سنگ گیر صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: : مسافرانی که قصد سفر به استان های شمالی را دارند در مدت اجرای محدودیت تردد از محورهای جایگزین استفاده کنند.

زندی فر بیان کرد: این محدودیت تردد تا ساعت ۱۶ روز چهارشنبه ۱۷ بهمن ماه جاری ادامه دارد.

تردد در جاده کندوان فقط برای افراد بومی است /مسافران  ازمحورهای جایگزین استفاده کنند

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز همچنین از ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج -قزوین درمحدوده این استان خبرداد و گفت: این ترافیکی در خط جنوبی قزوین کرج حدفاصل ترمینال شهید کلانتری تا پل کلاک ودر آزادراه کرج - تهران در محدوده پل فردیس تا گرمدره سنگین است.

استان البرز دارای یک هزارو۶۶۶ کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است و ۱۸ درصد ترافیک جاده‌ای کشور مربوط به راه‌های این استان است.

نیمی از جاده ١٦٠ کیلومتری جاده کرج - چالوس در حوزه استان البرز و نیمی دیگر در حوزه استان مازندران است.