به گزارش ایرنا، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل روز سهشنبه در آیین افتتاح همزمان این طرحها تشریح کرد: با راهاندازی ۱۴ سایت ارتباطی در شهرستان کوثر ۱۴ روستای دیگر نیز در این شهرستان زیرپوشش اینترنت پرسرعت قرار گرفتند.
شهریار سرداری با اشاره به اینکه شهرستان کوثر دارای ۵۸ روستای بالای ۲۰ خانوار است، افزود: برای ایجاد سایتهای ارتباطی نسل چهارم (۴G) همراه اول و ایرانسل در روستاهای کوثر بیش از ۵۴۶ میلیارد ریال از محل اعتبارهای طرح خدمات توزیع اجباری (USO) هزینه شده است و یک هزار و ۳۱۰ خانوار با جمعیت چهار هزار و ۴۰۲ نفر به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.
وی ادامه داد: همچنین پنج سایت ارتباطی همراه اول و ایرانسل در روستاهای شهرستان نیر و نمین افتتاح شد که با راهاندازی آنها سه روستا در شهرستان نمین و چهار روستا از توابع شهرستان نیر زیر پوشش اینترنت پرسرعت قرار گرفتند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل با اشاره به وجود ۷۰ روستای بالای ۲۰ خانوار در نیر و ۶۵ روستای بالای ۲۰ خانوار در نمین، اضافه کرد: برای راهاندازی سایتهای ارتباطی روستاهای پتهخور و گلندرق سفلی از توابع نمین و روستاهای ویرسق، اجغاز و خانه شیر از توابع نیر افزون بر ۱۹۶ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی با تبریک دهه فجر و گرامیداشت یاد شهدا اظهار کرد: با افتتاح و بهرهبرداری از این سایتها زمینه اتصال تعداد ۵۶۱ خانوار با جمعیت یک هزار و ۷۸۲ نفر به شبکه ملی اطلاعات فراهم شد.
به گزارش ایرنا، افتتاح و کلنگزنی از پروژههایی در حوزههای مختلف با اعتبار افزون بر ۱۵۵ هزار میلیارد ریال از جمله ۵۰۴ پروژه عمرانی و ۷۳ طرح اقتصادی در مناطق مختلف استان اردبیل به مناسبت ایامالله دهه مبارک فجر برنامهریزی شده است.