شناسهٔ خبر: 71177834 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۵۰۰ اثر به دبیرخانه دهمین جشنواره رسانه ای ابوذر همدان ارسال شد

همدان-ایرنا- رییس سازمان بسیج رسانه همدان گفت: اصحاب رسانه و قلم این استان ۵۰۰ اثر را در ۱۱ محور و بخش به دبیرخانه دهمین جشنواره رسانه ای ابوذر ارسال کردند.

صاحب‌خبر -

حمید پورحسینی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این آثار در بخش‌های گزارش خبری، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشن‌گرافی، عکس، فیلم کوتاه و گزارش ویدئویی به دبیرخانه دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر رسیده است.

رییس سازمان بسیج رسانه همدان گفت: بیشترین تعداد آثار ارسال شده در بخش گزارش خبری و مصاحبه با ۱۸۰ و ۳۳۰ مورد است.

پورحسینی گفت: بخش ویژه این جشنواره به روایت پیشرفت اختصاص دارد و همچنین شعار سال، جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت، مقابله با آسیب‌های اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزه‌های اقدام، امید و نشاط آفرینی، خانواده، جامعه، فرزندآوری، سبک زندگی ایرانی- اسلامی، امر به معروف و نهی از منکر و مسوولیت اجتماعی، حیا، حجاب، عفاف و غیرت پایه‌های سلامت اجتماعی و مدافعان و شهدای حرم از دیگر محورهای این جشنواره است.

دبیر دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر همدان از برگزاری آیین اختتامیه دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر روز شنبه ۲۰ بهمن خبر داد و افزود: در این آیین با حضور مسوولان استانی در هر بخش نفرات برگزیده معرفی و از آنان تجلیل به عمل آورده می شود.

به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین آمارها، ۱۵۲ رسانه در استان همدان مجوز فعالیت دارند که از این تعداد ۵۹ رسانه مکتوب شامل روزنامه،هفته نامه، ماهنامه، فصل نامه و سالنامه است.

۱۶ خبرگزاری و ۵۰ پایگاه خبرگزاری نیز در گروه رسانه های مجازی فعالیت می کنند و ۲۰ دفتر نمایندگی مطبوعات سراسری در استان سرپرستی ۴۴ نشریه کشوری را به عهده دارند.