شناسهٔ خبر: 71176078 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

با هدف بزرگداشت دهه فجر برگزار می‌شود

حضور هزار و ۲۰۰ مدرسه در رزمایش ملی سفارتخانه مقاومت 

رزمایش ملی سفارتخانه مقاومت با هدف تقویت نقش مدارس به عنوان کانون‌های اجتماعی و تربیتی و ارتقای آگاهی دانش‌آموزان و تشویق آنها به فعالیت در این عرصه‌ها برگزار شد. 

صاحب‌خبر -
جوان آنلاین: قائم مقام سازمان مدارس صدرا با بیان اینکه ۸۵۰ مدرسه دخترانه و پسرانه از سراسر کشور در رزمایش ملی سفارتخانه مقاومت شرکت کرده بودند، گفت: تاکنون هزار و ۲۰۰ مدرسه برای بزرگداشت دهه فجر با ادبیات سفارتخانه مقاومت ثبت‌نام کرده‌اند و روند ثبت‌نام همچنان ادامه دارد. 
حجت‌الاسلام محمدحامد مبینی، قائم مقام سازمان مدارس صدرا در نشست خبری گام دوم رزمایش ملی با عنوان سفارتخانه مقاومت با اشاره به اینکه ۸۵۰ مدرسه دخترانه و پسرانه از سراسر کشور در دوره‌های مختلف تحصیلی در این رزمایش شرکت کردند، گفت: رزمایش ملی سفارتخانه مقاومت با هدف تقویت نقش مدارس به عنوان کانون‌های اجتماعی و تربیتی و ارتقای آگاهی دانش‌آموزان و تشویق آنها به فعالیت در این عرصه‌ها برگزار شد. 
وی توضیح داد: این رزمایش از مهر امسال با شعار «هر مدرسه یک سفارتخانه، هر دانش‌آموز یک سفیر» آغاز شد و در آذرماه به پایان رسید و در مجموع ۸۵۰ مدرسه که حدود ۲۲۰ مدرسه ابتدایی، ۳۳۰مدرسه متوسطه اول و مابقی مدرسه متوسطه دوم بودند در این رویداد شرکت کردند. 
این مسئول تصریح کرد: این رزمایش در راستای تحقق اندیشه مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «مدارس باید سنگر مبارزه باشند» و با حضور معلمان، مدیران مدارس و دانش‌آموزان برگزار و بر اهمیت کنشگری مدارس به عنوان نهاد‌های اجتماعی تأکید شد. 
حجت‌الاسلام مبینی یادآور شد: براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، مدارس باید به عنوان کانون‌های پیشران محلی عمل کنند و اثرگذاری خود را در محله‌ها افزایش دهند. 
وی گفت: یکی از اصول کلیدی این رزمایش، تشویق دانش‌آموزان به ایفای نقش فعال در حرکت کلان نظام اسلامی بود. مقام معظم رهبری در دیدار‌های اخیر خود با دانش‌آموزان بر لزوم شناخت نقش آنها در عرصه مقاومت تأکید کرده‌اند، بنابراین، این رزمایش فرصتی برای دانش‌آموزان فراهم کرد تا به عنوان مبلغان جهاد تبیین مقاومت عمل کنند. 
 
 اتصال مدارس به مساجد
قائم مقام سازمان مدارس صدرا با بیان اینکه مدیران مدارس به عنوان فرماندهان اصلی میدان، مسئولیت هدایت و راهبری فعالیت‌های مرتبط با جریان سفارتخانه مقاومت را بر عهده داشتند، گفت: در این راستا، هسته‌های مقاومت متشکل از پنج دانش‌آموز انتخاب شدند تا به عنوان سفیران اصلی مقاومت در مدرسه فعالیت کنند. 
حجت‌الاسلام مبینی ادامه داد: رزمایش ملی سفارتخانه مقاومت شامل مأموریت‌هایی بود که مدیران مدارس می‌توانستند بنا بر نیاز‌ها و شرایط بومی مدرسه خود طراحی کنند، این مأموریت‌ها شامل برنامه‌هایی برای تبیین جریان مقاومت در داخل مدرسه بود که از جمله آنها می‌توان به صبحگاه‌های مقاومتی، دیوار‌های مقاومت و یادمان‌های مربوط به موضوعات مقاومتی اشاره کرد. 
وی افزود: این رویداد نشان‌دهنده عزم جدی آموزش و پرورش برای تبدیل مدارس به سنگر‌های مبارزه با استکبار جهانی است؛ جایی که نسل آینده کشور بتواند با آگاهی کامل از ارزش‌های انقلاب اسلامی و اندیشه‌های مقاومتی گام بردارد. 
حجت‌الاسلام مبینی با اشاره به اینکه نوجوانان باید آینده جهان را خود ترسیم کنند، گفت: در سفارتخانه مقاومت، بستر لازم برای دانش‌آموزان فراهم شده تا نقش خود را در آینده جهان ایفا کنند. 
این مسئول خاطرنشان کرد: تاکنون هزار و ۲۰۰ مدرسه برای بزرگداشت دهه فجر با ادبیات سفارتخانه مقاومت ثبت‌نام کرده‌اند و روند ثبت‌نام همچنان ادامه دارد. 
قائم مقام سازمان مدارس صدرا افزود: امروز ادبیات مقاومت به یک گفتمان جهانی تبدیل شده است و دانشجویان از دانشگاه‌های امریکا و کانادا نیز علیه استکبار و صهیونیسم به میدان آمده‌اند. 
حجت‌الاسلام مبینی با بیان اینکه رؤیای مقاومت باید دانش‌آموزان را ترغیب کند تا آینده‌ای را بسازند که در آن خود نقش‌آفرین اصلی جبهه مقاومت باشند، از سه مأموریت جدید برای ترویج فرهنگ مقاومت خبر داد و خاطرنشان کرد: زنگ مقاومت، برپایی سنگر‌های مقاومت و جمعه‌های مقاومت عنوان‌های این سه مأموریت است. 
وی درباره زنگ مقاومت نیز توضیح داد: این برنامه با همکاری مدیران مدارس برگزار خواهد شد تا دانش‌آموزان با مفاهیم مقاومت آشنا شوند. 
قائم مقام سازمان مدارس صدرا درباره برپایی سنگر‌های مقاومت گفت: این مأموریت مدارس را به مساجد متصل خواهد کرد تا دانش‌آموزان بتوانند در این مکان‌ها فعالیت‌های کنشگری انجام دهند. 
وی همچنین درباره مأموریت جمعه‌های مقاومت یادآور شد: دانش‌آموزان در مکان‌هایی مانند نماز جمعه و بازار‌ها به تبیین جریان مقاومت خواهند پرداخت. 
حجت‌الاسلام مبینی همچنین از راه‌اندازی هسته مجازی سفیران مجازی خبر داد که بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری ایجاد می‌شود. این هسته به دنبال ارتباط با دانش‌آموزان کشور‌های دیگر به ویژه کشور‌های مقاومتی است.