شناسهٔ خبر: 71173881 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فرماندار: سبزوار ظرفیت بالایی برای سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی پاک دارد

سبزوار- ایرنا- سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه سبزوار گفت: سبزوار ظرفیت بالایی برای سرمایه گذاری در حوزه انرژی های پاک دارد و به منظور رفع ناترازی برق، علاوه بر ایجاد زیرساخت‌ها، حمایت لازم از سرمایه‌گذاران این بخش صورت می‌گیرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حامد قربانی روز دوشنبه در حاشیه بهره برداری از طرح های اداره برق سبزوار افزود: به منظور شتاب دهی به سرمایه گذاری در حوزه انرژی های پاک، اقدامات اولیه انجام شده و زمین های مستعد شناسایی شده است تا ساخت شهرک انرژی در غرب خراسان رضوی کلید بخورد.

وی با اشاره به بحران ناترازی انرژی در کشور، تصریح کرد: سرعت رشد توسعه کشور با سرعت ایجاد زیرساخت‌ها همخوان نبود و این عدم تناسب عرضه و تقاضا، مشکلاتی را در حوزه انرژی ایجاد کرده است و با توجه به ظرفیت سبزوار در زمینه تولید انرژی پاک، ایجاد زیرساخت ها و حمایت از بخش خصوصی مورد توجه قرار گرفته است.

قربانی افزود: رفع موانع موجود، تسهیل‌گری و هدایت سرمایه‌گذاران از رویکردهای دولت است که در شهرستان سبزوار نیز با حرکت در این مسیر برای رفع موانع کسب و کار، تمام تلاش به کار گرفته می شود.

وی افزود: پویش کاهش ۲ درجه دما که در راستای نهادینه‌سازی فرهنگ مصرف بهینه انرژی راه‌اندازی شده است، صرفه‌جویی چشمگیر روزانه را رقم زد که این اقدام می تواند به عنوان یک الگو در حوزه های دیگر نیز به اجرا درآید.

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه سبزوار گفت: بیشتر فشارهای ناشی از ناترازی انرژی بر دوش مدیر و مجموعه مدیریت برق شهرستان بوده است که به خوبی موضوع را مدیریت کردند و تلاش آنان شایسته قدردانی است.

امروز همزمان با دهه فجر انقلاب ۱۶ طرح مدیریت برق سبزوار به ارزش هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال به صورت متمرکز به بهره برداری رسید.

سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.