همشهری نوشت: تحلیل دمای طبقه ۸۵۰ هکتوپاسکال برای دو هفته آینده، بیانگر نفوذ گسترده سرمای خشن سیبری و ادغام با سرمای قطبی بر روی خاورمیانه تا شمال افریقا است لذا با عبور شاخه گرم سامانه مدیترانه ای در روزهای سه شنبه تا جمعه ابتدا افزایش دما و سپس با ریزش هوای سرد از عرضهای شمالی، کاهش شدید دما برای کل کشور و بارش گسترده برف از روز جمعه تا روز دوشنبه شاهد خواهیم بود که همزمان با تشکیل سردچال بر روی شرق مدیترانه با حرکت شرق سو، برای کل نیمه غربی و دامنه های البرز و شهر تهران بعد از مدتها احتمال بارش برف سراسری در روزهای جمعه تا سه شنبه مورخ ۱۹ تا ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ ، وجود دارد.
بر اساس این گزارش هفته آینده سردترین روزهای سال را در کشور خواهیم داشت.
همچنین گزارشهای هواشناسی حاکی است در روزهای آینده شاهد ورود موج بارشی جدیدی به کشور خواهیم بود که بسیاری از نواحی در استان های نیمه غربی و شمالی کشور را تحت تاثیر بارش های خوبی قرار خواهد داد.
استان های گیلان ، مازندران و گلستان بدون شک بیشترین میزان بارش این موج را با اختلاف بالا نسبت به سایر نواحی خواهند داشت که میزان بالای آن می تواند منجر به آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها شود.
همچنین استان های دامنههای زاگرس و شمال غرب کشور نیز بارش های خوبی از این موج خواهند داشت که غالبیت این بارش ها به شکل برف خواهد بود .