شناسهٔ خبر: 71169383 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

مرحله استانی بخش آوایی مسابقات قرآن دانشگاه آزاد برگزار می‌شود

مرحله استانی بخش آوایی بیست‌ونهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی از امروز تا 30 بهمن‌ماه در سراسر کشور ادامه خواهد داشت.

صاحب‌خبر -
برگزاری مرحله استانی بخش آوایی مسابقات قرآن دانشگاه آزادبه گزارش ایکنا، تاکنون بیش از 100 هزار نفر از اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی در بیست‌و‌نهمین دوره مسابقات قرآن و عترت که در ‌بخش‌های معارفی، آوایی، هنری و پژوهشی و فناوری و در 36 رشته برگزار می‌شود، شرکت کرده‌اند و ثبت‌نام در بخش هنری، پژوهشی و فناوری این دوره تا 30 بهمن همچنان ادامه دارد.
 
شرکت‌کنندگان در بخش هنری، پژوهشی و فناوری فرصت دارند تا آثار خود را در سامانه بیست و نهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی بارگذاری کنند.
 
علیرضا زارع‌شهرآبادی، مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد در مورد روند اجرایی بیست‌ونهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بخش معارفی شامل هشت رشته در گروه دانشجویی و دو رشته در گروه استادی برگزار شد، بخش آوایی آن نیز  شامل ۱۰ رشته است، ضمن آن که پنج محور و 16 رشته نیز برای بخش هنری، پژوهشی و فناوری در نظر گرفته شده است که پنج رشته با محور هنری، شش رشته با محوریت ادبی، دو رشته در قالب پژوهشی و چهار رشته در محور فناوری و یک رشته نیز در محور نوآوری برای آن تعریف شده است.
 
مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه بخش معارفی ۲۵ آذر به صورت سراسری در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، تأکید کرد: بخش آوایی این مسابقات در بخش واحدها در بازه زمانی 1 تا 11 آذر و مرحله استانی این بخش نیز از امروز 15 بهمن آغاز و تا 30 بهمن در استان‌ها برگزار خواهد شد. مرحله کشوری نیز 2۸ بهمن 1403 برپا خواهد شد. 
انتهای پیام