شناسهٔ خبر: 71169222 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

در راستای اجرای طرح علمداران حماسه ؛

دیدار جمعی از مسئولان لنده با جانبازان این شهرستان

به مناسبت ولادت باسعادت امام حسین (ع) روز پاسدار و حضرت ابوالفضل‌العباس (ع) روز جانباز ، جمعی از مسئولان لنده با جانبازان این شهرستان دیدار کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گفت: جانبازان قهرمانان ملی و علمداران واقعی انقلاب اسلامی هستند که تکریم و تجلیل از آنان در جامعه باید صورت گیرد.
حجت‌الاسلام قدرت الله خرم روز در ادامه به اجرای طرح «علمداران حماسه» اشاره و تصریح کرد: در این طرح که به مناسبت میلاد باسعادت حضرت ابوالفضل‌العباس (ع) برگزار می‌شود مسئولان با حضور در منزل جانبازان به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب اسلامی با جانبازان و خانواده‌های دیدار و از رشادت‌ها و فداکاری آنان تجلیل می‌کنند.
در ادامه نیز حجت‌الاسلام سید هدایت محمودی اصل امام‌جمعه لنده گفت: جانبازان سرمایه‌های عظیم انقلاب اسلامی هستند که می‌توانند الگو‌های روشن و زنده برای اقشار مختلف جامعه باشند.