شناسهٔ خبر: 71169075 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

سرپرست اداره‌کل روابط عمومی استانداری خوزستان:

سیاست دولت چهاردهم بر پاسخگویی و تعامل با رسانه‌ها است

سرپرست اداره‌کل روابط عمومی استانداری خوزستان در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان خوزستان بر نقش کلیدی روابط عمومی‌ها در پیشبرد اهداف دستگاه‌ها و تعامل سازنده با رسانه‌ها تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

نعیم حمیدی، امروز دوشنبه ۱۵ بهمن ماه، اظهارکرد: در ایام باقی‌مانده از دهه فجر، برنامه‌های تصویب‌شده در جلسات شورای هماهنگی و سازمان تبلیغات به دستگاه‌ها ابلاغ خواهد شد.

به گزارش ایسنا، وی همچنین بر اهمیت پاسخگویی به رسانه‌ها و عدم شکایت از آن‌ها تاکید کرد و گفت: سیاست دولت چهاردهم بر تعامل با رسانه‌ها استوار است و روابط عمومی‌ها باید پیشتاز این حرکت باشند.

حمیدی ادامه داد: استفاده از ظرفیت رسانه‌ها برای توسعه استان و رفع مشکلات از طریق تعامل، راهکار اصلی ماست.

سرپرست اداره‌کل روابط عمومی استانداری به دستاوردهای سفر اخیر رئیس‌جمهور به استان اشاره کرد و از دستگاه‌های اجرایی خواست تا اخبار مربوط به افتتاح پروژه‌ها و دستاوردهای این سفر را به‌طور گسترده تبلیغ کنند.

وی اظهار کرد: اعلام دستاوردهای مثبت و ایجاد امید در جامعه، از وظایف اصلی روابط عمومی‌هاست.

حمیدی در پایان، با اشاره به برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن، از دستگاه‌های اجرایی خواست تا برنامه‌های مناسبی برای حضور پرشور مردم در این مراسم طراحی کنند.

وی تاکید کرد: برگزاری باشکوه راهپیمایی ۲۲ بهمن، نشانه‌ای از اقتدار نظام و کشور است و باید از این فرصت برای تبلیغ دستاوردهای انقلاب اسلامی و مقاومت در منطقه استفاده کنیم.

انتهای پیام