شناسهٔ خبر: 71167936 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

وزش باد شدید و افزایش ارتفاع امواج در جنوب کشور از چهارشنبه

سازمان هواشناسی کشور نسبت به وزش باد نسبتا شدید تا شدید و افزایش ارتفاع امواج دریا در در مناطق ساحلی و دور از ساحل در خوزستان، بوشهر و خلیج فارس از چهارشنبه (۱۹ بهمن‌ماه) هشدار داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح نارنجی از افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده ۲۸ تا ۳۴ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۲ متر در مناطق ساحلی و بیش از ۲ متر در مناطق دور از ساحل در خوزستان و بوشهر، در خلیج فارس خبر داد. 

وزش باد نسبتا شدید تا شدید و افزایش ارتفاع امواج دریا از پیش‌ از ظهر روز چهارشنبه (۱۷ بهمن‌ماه) آغاز می‌شود و تا جمعه (۱۹ بهمن‌ماه) ادامه خواهد داشت. غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت‌های تفریحی، اختلال در ترددهای دریایی قایق‌های صیادی، شناورهای سبک و نیمه سنگین و سنگین، اختلال در تردد شناورهای مسافربری و تردد کشتی‌های تجاری و اختلال در فعالیت‌های فراساحلی و فعالیت سکوهای نفتی از جمله آثار این مخاطره است. 

توصیه‌ سازمان هواشناسی در پی صدور هشدار دریایی

بر همین اساس سازمان هواشناسی کشور منع شنا، منع فعالیت های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناورهای سبک و نیمه سنگین و سنگین، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و فعالیت های سکوهای نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی را توصیه کرده است. 

به گزارش ایسنا در هشدار نارنجی‌ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

انتهای پیام