رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا، از توقیف یک دستگاه خودروی سواری سمند در محورهای مواصلاتی شهرستان کنگان خبر داد و گفت: این خودرو بیش از ۴۴ میلیون تومان خلافی معوق داشت.
رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا، از توقیف یک دستگاه خودروی سواری سمند در محورهای مواصلاتی شهرستان کنگان خبر داد و گفت: این خودرو بیش از ۴۴ میلیون تومان خلافی معوق داشت.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، سرهنگ بهروز خانپور افزود: این خودرو که به فعالیت در حمل کالای قاچاق اشتغال داشت و اقدام به دستکاری پلاک کرده بود، توسط مأموران پلیس راه متوقف شد.
سرهنگ خانپور با اشاره به اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و انضباط ترافیکی در استان بوشهر، افزود: در روزهای اخیر بیش از ۱۰ دستگاه خودروی شوتی که با تخلفات مشابه شامل حمل کالای قاچاق و دستکاری پلاک فعالیت داشتند، شناسایی و توقیف شدند.
رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: این خودروها پس از تکمیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مقام محترم قضایی معرفی شدند.
وی خاطرنشان کرد: برخورد با رانندگان قانون گریز و متخلف که امنیت جاده ها و جان دیگر کاربران را به خطر می اندازند، از اولویت های پلیس راه راهور است. اجرای طرح های مشابه در سایر نقاط کشور نیز با جدیت ادامه دارد.
سرهنگ خانپور از شهروندان خواست هرگونه فعالیت غیرقانونی و مشکوک در جاده ها را به پلیس گزارش دهند تا با همکاری مردم، امنیت و انضباط ترافیکی در کشور ارتقا یابد.