به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسانجنوبی، حسن شجاعینسب امروز _دوشنبه پانزدهمبهمن_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر خراسانجنوبی اخباری مبنی بر حمل مواد مخدر توسط قاچاقچیان در محورهای مواصلاتی شهرستان بیرجند دریافت کردند که تیمهای عملیاتی مبارزه با مواد مخدر برای بررسی موضوع اعزام شدند.
وی افزود: مأموران هنگام گشتزنی در محورهای مواصلاتی شهرستان بیرجند یک دستگاه سواری سمند را مشاهده و با علائم هشدار دهنده به راننده خودرو دستور ایست دادند که راننده به دستور ایست و هشدارهای مأموران توجه نکرده و از محل متواری شد.
فرمانده انتظامی استان خراسانجنوبی گفت: مأموران پس از طی مسافتی با انجام اقدامات و عملیات پلیسی، سواری سمند را متوقف کردند که در بازرسی از خودرو ۱۸۲ کیلو و ۴۵۰ گرم حشیش کشف شد و در این عملیات راننده و سرنشین خودرو که قصد فرار داشتند دستگیر شدند.
وی تصریح کرد: مأموران در این رابطه یک دستگاه خودرو توقیف و دو نفر متهم دستگیر کردند که متهمان دستگیر شده به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
شجاعینسب خاطر نشان کرد: امروز با اشراف اطلاعاتی پلیس در تمام نقاط استان، هیچ نقطه امنی برای اشرار، قاچاقچیان، سوداگران مرگ و مخلان نظم و امنیت جامعه وجود ندارد.