شناسهٔ خبر: 71165582 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

بهره برداری از ۱۷ طرح عمرانی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان یزد

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد: همزمان با چهل و ششمین فجر انقلاب اسلامی، ۱۷ طرح عمرانی با بیش از ۲۱۰میلیارد تومان اعتبار در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان یزد به بهره برداری می‌رسد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، مسلم فلاح زاده با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان یزد اظهار کرد: عملیات عمرانی و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای توسعه صنعت و به تبع جهش تولید، همیشه اولویت برنامه‌های این شرکت بوده و بیشترین اعتبار از محل بودجه داخلی شرکت به ایجاد این زیرساخت‌ها اختصاص یافته است.
فلاح زاده با اشاره به اتمام ۱۷ طرح زیرساختی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان یزد افزود: در راستای تامین آب پایدار صنایع مستقر در شهرک‌های صنعتی، ۴ طرح اعم از اجرای بخشی از شبکه توزیع آب شهرک صنعتی ابرکوه به طول ۷ کیلومتر، حفر و پمپاژ چاه آب به عمق ۱۷۵ متر و اجرای مخازن و شبکه توزیع آب ناحیه صنعتی دهشیر به طول ۱۰ کیلومتر و ساخت مخزن بتنی ۵ هزار متر مکعبی در شهرک صنعتی فولاد با اعتبار بیش از ۴۱۰ میلیارد ریال در دستور کار قرار گرفت و عملیات اجرایی آن پایان یافت.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد تصریح کرد: در حوزه تامین برق ۲۰ کیلوولت و روشنایی معابر نیز پنج طرح در شهرک‌های صنعتی ابرکوه، بافق، تفت۲، ناحیه صنعتی خاتم و منطقه ویژه اقتصادی یزد به طول ۳۸ کیلومتر با اعتبار قریب ۵۶۰ میلیارد ریال اجرا شده است.
وی در خصوص بسترسازی راه‌های دسترسی و ایجادمعابر شهرک‌های جدید گفت: سه طرح در آسفالت معابر در شهرک‌های صنعتی تفت دو، صدوق و میبد به طول ۳۵ کیلومتر و با اعتبار ۷۳۰ میلیارد ریال انجام شده و آماده بهره برداری است.
فلاح زاده با بیان اینکه آماده سازی یک شهرک و ناحیه تنها به اجرای شبکه‌های انتقال آب و برق و گاز خلاصه نمی‌شود اذعان کرد: احداث ساختمان اداری ناحیه صنعتی ابرکوه، اجرای بخشی از شبکه فاضلاب نواحی صنعتی هرات و مروست و شهرک صنعتی میبد دو، ساخت سردر و نگهبانی در شهرک صنعتی میبد دو، ساخت انبار در شهرک صنعتی میبد دو جمعا به ارزش بیش از ۳۶۰ میلیارد ریال به اتمام رسیده و انشالله در ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی به بهره برداری خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد با اشاره به تخصیص بیشتر طرح‌های عمرانی از محل بودجه داخلی شرکت خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح‌ها ۵۴ میلیارد ریال هم از محل اعتبارات استانی تامین شده و در بخش‌هایی هم از مشارکت بخش خصوص برای سرمایه گذاری در اجرای این طرح‌ها بهره گرفته شده است.