شناسهٔ خبر: 71164056 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

آبگرم شابیل مشگین شهر برای سرمایه گذاری به بخش خصوصی واگذار می‌شود

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل گفت: در راستای کاهش تصدی‌گری دولت، آبگرم شابیل مشگین‌شهر برای سرمایه‌گذاری به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

صاحب‌خبر -
آبگرم شابیل مشگین شهر برای سرمایه گذاری به بخش خصوصی واگذار می‌شود
به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل به نقل از روابط‌عمومی اداره آب منطقه‌ای اردبیل، علی حیدری اناری در نشست با مدیر و کارکنان دفتر آب‌های معدنی شرکت اظهار کرد: این اقدام باهدف توسعه آب‌های معدنی و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی جهت فراهم‌کردن سرمایه‌گذاری در این بخش انجام خواهد شد.
وی افزود: در حال حاضر ۱۱ مجتمع آبگرم درمانی تحت مدیریت این شرکت فعالیت می‌کند، اظهار داشت: تلاش می‌کنیم به‌مرورزمان زمینه واگذاری این آبگرم‌ها به بخش خصوص را فراهم نماییم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل با اشاره به‌ضرورت توجه به ارائه خدمات مطلوب به هم‌وطنان در آب‌های گرم استان افزود: نحوه مدیریت، ارائه خدمات و ایجاد رضایتمندی در آنها همواره مورد تأکید بخش آب استان است و در این زمینه نظارت‌های مستمری توسط همکاران به فعالیت‌های مستأجران آبگرم‌ها انجام می‌گردد.
حیدری اناری با تأکید بر ارزیابی کیفیت ارائه خدمات به مردم در بحث مدیریت آبهای گرم استان عنوان کرد: خوشبختانه همکاران به طور مستمر بر فعالیت‌های مستأجران نظارت دارند و ارتقای ارائه خدمت به مردم را مورد تأکید قرار می‌دهند.
وی با اشاره به‌ضرورت استفاده از دستاوردهای نوین در مدیریت آب‌های گرم استان اظهار داشت: استفاده از ظرفیت بالای هوش مصنوعی و شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین مراکز علمی و دانشگاهی باید در سرلوحه برنامه‌های این دفتر قرار گیرد.حیدری اناری در ادامه عنوان کرد: اطلاع‌رسانی به مردم از کیفیت و خاصیت آب‌های گرم به‌منظور جذب گردشگر و همچنین توجه به آموزش فعالان این بخش باید در اولویت باشد.

تامین آب گرم ۲۷ مجتمع آب‌درمانی از اولویت‌های اداره آب منطقه‌ای است

مدیر دفتر آب‌های معدنی شرکت آب منطقه‌ای اردبیل نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات صورت‌گرفته این دفتر گفت: نظارت، آموزش و توانمندسازی بهره‌برداران آبگرم‌ها، بروز رسانی تأسیسات و تجهیزات تحویل آب گرم و سرد و پیگیری اخذ اسناد مالکیت ساختمان‌ها و تأسیسات آبگرم‌ها را از فعالیت‌های انجام شده در سال جاری است.
میکائیل شعبانی تصریح کرد: در سال جاری تعمیرات لازم در آبگرم‌های کوثر، قینرجه نیر و مشگین شهر، گاومیش گلی، بش باجیلار، یل‌سویی، سردابه، شابیل و قوتورسویی به‌منظور ارائه خدمات مطلوب به هموطنان انجام گرفت.وی اظهار داشت: برای سال آتی نیز تأمین آب گرم ۲۷ مجتمع آب‌درمانی، تأمین آب سرد ۱۱ سرمایه‌گذار بسته‌بندی آب، ایجاد پمپاژ متمرکز در شهرستان مشگین شهر و تعمیرات اساسی آب‌های معدنی شابیل و قینرجه مشگین شهر و نیر در اولویت برنامه‌های این دفتر قرار دارد.