شناسهٔ خبر: 71163268 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

وزیر نیرو:

درصدد تأمین ۱۶ هزار مگاوات برق با امکانات موجود هستیم

وزیر نیرو گفت: با توجه با فرسودگی‌های موجود در بعضی نیروگاه‌های کشور و لزوم بهینه‌سازی انرژی و ارتقای بهره‌وری نیروگاه‌ها، طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته، در صدد تأمین ۱۶ هزار مگاوات برق با امکانات موجود هستیم که این امر نیز با تکیه بر نیروهای جوان متخصص کشورمان محقق خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، عباس علی‌آبادی صبح امروز _دوشنبه پانزدهم بهمن_ در آئین بهره‌برداری از پروژه آبرسانی به ۱۶۰ روستای استان همدان و تصفیه خانه تویسرکان، اظهار کرد: آبرسانی به روستاها و تأمین آب شرب از جمله مهم‌ترین سیاست‌های مهم وزارت نیرو است و مصمم هستیم با استفاده از فناوری‌های روز دنیا، این مهم را ممکن کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت انرژی کشور در پیش و پس از انقلاب اسلامی افزود: در سالیان نخست انقلاب اسلامی، تنها ۷۰۰۰ مگاوات برق در دسترس بود که این رقم به ۹۳ هزار مگاوات توان تولید افزایش پیدا کرده است.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: هدف ما عبور از مرز صد هزار مگاواتی در آینده‌ای نزدیک و گویای تجربه والای انقلاب اسلامی است.

علی‌آبادی با اشاره به سطح شدت انرژی کشور عنوان کرد: شاخص شدت انرژی و مصرف مقوله قابل تأملی است که امروز نتیجه ضعیفی در آن کسب کردیم، به نحوی که در حال حاضر باید ۱۰ هزار مگاوات از سطح ناترازی موجود را کاهش دهیم که این چالش، تنها با ارتقای دانش و اقدامات اساسی و مدیریتی قابل حل هست.

وی با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی در باب کنترل ناترازی ادامه داد: فعالیت وزارت نیرو در قالب ۱۴ طرح بزرگ در حوزه برق به منظور افزایش توان تولید و ارتقای بهره‌وری صورت می‌گیرد که هدف‌گذاری ما برای سال آینده، کاهش محسوس ناترازی موجود و در سال ۱۴۰۵، رفع بخش قابل تأمل ناترازی کشور است.

علی‌آبادی تاکید کرد: با توجه با فرسودگی‌های موجود در بعضی نیروگاه‌های کشور و لزوم بهینه‌سازی انرژی و ارتقای بهره‌وری نیروگاه‌ها، طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته، در صدد تأمین ۱۶ هزار مگاوات برق با امکانات موجود هستیم که این امر نیز با تکیه بر نیروهای جوان متخصص کشورمان محقق خواهد شد.

وی با اشاره به راهکارهای مدیریت منابع موجود در کشور، عنوان کرد: بازچرخانی آب و ایجاد تصفیه‌خانه‌های مناسب در کنار اصلاح سبک زندگی در پرتو بهره‌گیری از فناوری‌های نوین از جمله اقدامات اساسی و ضروری در راستای مدیریت شرایط چالش برانگیز منابع کشور به شمار می‌رود و بر آن هستیم که با اعمال سیاست‌های کارساز، بتوانیم نقش مفیدی را ایفا کنیم.